BEELDEN Bus van bekende zanger Seref Eren in Arnhem gestolen

BEELDEN Bus van bekende zanger Seref Eren in Arnhem gestolen

De bus van zanger en muziek maker Seref Eren s gestolen.




Mercedes Sprinter
Seref Eren van Grup Es moet het voorlopig doen zonder zijn bus. Zijn bus, een witte Mercedes Sprinter, is afgelopen week gestolen. Seref zelf baalt als een stekker. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij te maken krijgt met diefstal. Eerder is hij ook al zijn apparatuur door diefstal kwijtgeraakt en deze situatie maakt het niets vrolijker. Ook collega/vriend Cem Demir help mee met de zoektocht.

Gegevens Bus
De witte Mercedes Sprinter wordt nog steeds vermist. De bus met kenteken VR-959-K is niet zomaar een busje voor Seref. De bus bepaalt mede zijn inkomsten. Het is zijn vervoersmiddel om onder andere naar feesten en bruiloften te kunnen met al zijn apparatuur. Hij vraagt een ieder dan ook om mee te helpen zijn bus terug te vinden. De auto is in de nacht van 21 op 22 februari in Arnhem gestolen. In het bericht hieronder ziet u de bus(de frustratie van de zanger is in zijn post te lezen)







Related Articles

Politie: Mercedes van bekende Klarendaller mogelijk aangestoken

In een persverklaring reageerde de politie op deĀ auto die in de nacht van woensdag op donderdag in brand werd gestoken.

Arnhem houdt adem in na facebook oproep voor nieuwe coronarellen

De politie in Arnhem leest via social media mee, naar aanleiding van nieuwe oproepen om opnieuw illegaal te demonstreren in

Splinternieuwe Transporter van Marokkaan in Presikhaaf uitgebrand

Een splinternieuwe Transporter van een Marokkaanse Arnhemmer is vannacht rond half drie uitgebrand. Ooggetuigen melden dit aan HaberArnhem. Dit gebeurde

Geverifieerd door MonsterInsights