Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen

Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen

Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen

Op vrijdagavond 10 maart zal in MFC Presikhaven om 19.30 uur een bijzondere voorstelling plaatsvinden. Vocaal kwartet Lieve Lust nodigt haar gasten die avond uit om deel te nemen aan een cultureel muzikaal reisje.De a capella liedjes, die de vier dames ten gehore zullen brengen zullen uit verschillende windstreken komen, net zoals (zo hoopt Lieve Lust) hun gasten.
Thuis
Of je nu in je land van herkomst woont of je moederland hebt moeten verlaten: een thuisgevoel willen we allemaal. Je draait muziek. Je eet volgens gewoonte. Thuisgevoel. Dit gevoel wil Lieve Lust creëren, maar in samenwerking met het publiek. Welk thuisgevoel hoort daarbij voor u?

Lieve Lust en Cultuurgroep Presikhaaf
De vier zangeressen zingen a capella (dus zonder instrumentale begeleiding) en hebben een breed repertoire in klassiek, jazz, pop en musical. Speciaal voor en met Cultuurgroep Presikhaaf zetten zij deze voorstelling in elkaar voor de bewoners van Presikhaaf en voor eenieder die geïnteresseerd is.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en het optreden begint om 19.30 uur en er is geen pauze. Vanaf 19.00 uur is er koffie en thee. Na afloop van de voorstelling is er een drankje en (intercultureel) hapje.

Kaarten à € 3 euro zijn te bestellen via: cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com of te koop in de bibliotheek in het MFC.
Ook aan de kassa zijn op 10 maart kaarten te koop vanaf 19.00 uur.
Reacties


Tags assigned to this article:
Cultuurgroep PresikhaafMFC Presikhaventheater

Related Articles

Zoon Rahmi Gemril betrokken bij zware verkeersongeval

De zoon van de bekende Arnhemse ondernemer Rahmi Gemril, Galip Gemril, raakte zondagavond betrokken bij een zware verkeersongeval aan de

Bekendste kapper van Arnhem is een ware fenomeen in de stad

Koksal Alkan (52) is een begrip in Arnhem en omgeving. De Turkse kapper uit Kaman (Turkije) is nog steeds actief

Car Cleaning Arnhem maakt auto’s schoner dan schoon

Car Cleaning Arnhem is een merk geworden in Arnhem en omstreken. Het bedrijf zorgt dagelijks voor schonere auto’s op de