Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen

Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen

Muzikaal en culinair feestje in Presikhaaf voor alle culturen

Op vrijdagavond 10 maart zal in MFC Presikhaven om 19.30 uur een bijzondere voorstelling plaatsvinden. Vocaal kwartet Lieve Lust nodigt haar gasten die avond uit om deel te nemen aan een cultureel muzikaal reisje.De a capella liedjes, die de vier dames ten gehore zullen brengen zullen uit verschillende windstreken komen, net zoals (zo hoopt Lieve Lust) hun gasten.
Thuis
Of je nu in je land van herkomst woont of je moederland hebt moeten verlaten: een thuisgevoel willen we allemaal. Je draait muziek. Je eet volgens gewoonte. Thuisgevoel. Dit gevoel wil Lieve Lust creëren, maar in samenwerking met het publiek. Welk thuisgevoel hoort daarbij voor u?

Lieve Lust en Cultuurgroep Presikhaaf
De vier zangeressen zingen a capella (dus zonder instrumentale begeleiding) en hebben een breed repertoire in klassiek, jazz, pop en musical. Speciaal voor en met Cultuurgroep Presikhaaf zetten zij deze voorstelling in elkaar voor de bewoners van Presikhaaf en voor eenieder die geïnteresseerd is.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en het optreden begint om 19.30 uur en er is geen pauze. Vanaf 19.00 uur is er koffie en thee. Na afloop van de voorstelling is er een drankje en (intercultureel) hapje.

Kaarten à € 3 euro zijn te bestellen via: cultuurgroeppresikhaaf@gmail.com of te koop in de bibliotheek in het MFC.
Ook aan de kassa zijn op 10 maart kaarten te koop vanaf 19.00 uur.
Reacties


Tags assigned to this article:
Cultuurgroep PresikhaafMFC Presikhaventheater

Related Articles

VIDEO Man met bomgordel wordt gelyncht door moskeebezoekers

Het drukke vrijdaggebed in de Sabanci moskee in Adana veranderde ineens in een chaos. Dit ontstond nadat een man ineen

Huisvesting speciaal onderwijs mogelijk goedkoper

In verband met de verwachte daling van het aantal leerlingen in het speciaal onderwijs hebben gemeente en aanbieders van speciaal

Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

De Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft zondagmiddag  tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Atilla Tasdemir is gekozen als nieuwe