Pathe Arnhem tijdens vakantie: Top 3 films van deze week

Pathe Arnhem tijdens vakantie: Top 3 films van deze week

Mocht je tijdens de vakantie naar de bios willen gaan in Arnhem dan is het handig om eerst te weten welke films er allemaal draaien in de bios. Een aantal van deze films zijn zo gewild dat je van te voren wel moet reserveren.

Veel leuke films in Arnhem
De bioscoopfans in Arnhem kunnen weer kiezen uit prachtige films waaronder Logan, Lego Batman, Fifty Shades Darker of Recep Ivedik 5. Alle films hebben wel verschillende aanvangstijdstippen.




Top 3 deze week
Om de bezoekers te helpen met het maken van een keuze hebben wij een top 3 gemaakt voor de neutrale kijker:
Op nummer 3 staat Sleepless met Jamie Foxx die een lading met cocaine onderschept van een criminele casinobaas. Om Jamie Fox terug te pakken wordt zijn zoon ontvoerd. Pathe geeft deze film drie sterren.

Op nummer 2 staat Fifty SHades Darker met Jamie Dornan en Dakota Johnson: De film is gebaseerd op het tweede boek van Vijftig Tinten Donkerder van de bestseller E.L James. Pathe geeft deze film ook drie sterren.

Op nummer 1 staat de Turkse komedie Recep Ivedik 5: Recep Ivedik is alweer nummer vijf in de reeks van vier andere voorgangers. Met veel humor probeert Şahan Gökbakar de kijker weer te vermaken in een avontuur met heel veel spektakel. Pathe geeft deze film vier stemmen.






Related Articles

Luxor Live legt ook Afro-Cuban All Stars vast

Begin 2018 haalde Luxor Live de legendarische Afro-Cuban All Stars naar Arnhem. De show was één groot feest en daarom

Al veel kaarten verkocht voor concert Ahmet Aslan in Zuiderstrandtheater

Ahmet Aslan geeft vanmiddag een concert om 16:00 uur in Zuiderstrandtheater in Scheveningen. De bekende Turkse zanger van onder andere

Interview Nazmiye Oral met Fortuyn werd een dag voor zijn moord uitgezonden

De bekende Arnhemse schrijfster en actrice is niet zomaar een BN’er. Ondanks dat ze niet elke week in een serie

Geverifieerd door MonsterInsights