Kebabdag wordt georganiseerd door jongeren uit Dieren

Kebabdag wordt georganiseerd door jongeren uit Dieren

Reserveer deze dag in je agenda en mis de speciaal door jongeren georganiseerde kebabdag niet.

Adana kebab
De jongeren uit Dieren organiseren aanstaande vrijdag een kebabdag. De gehele organisatie van het inkopen van vlees tot het op de barbecue klaarmaken wordt geregeld door de jongeren zelf. Ze hebben een lijst gemaakt wat ze in moeten kopen en zelfs een taakverdeling in hun lijst. Ondanks dat het weer niet helemaal mee zal zitten verwachten ze een goede opkomst. Een van de bestuursleden zei: “We gaan gebruik maken van onze tent, de verkoop kan ook gewoon binnen”.
Ervaring van jongeren
Het is niet de eerste keer dat deze heren een dergelijke organisatie op hun naam gaan zetten. Eerder hebben ze onder andere al een keer een prachtige kebabdag verzorgd. Ook hebben ze tijdens de vastenmaand eten zelf eten gemaakt voor ruim 250 mensen. Wij hebben alle vertrouwen dat het weer een geslaagde dag gaat worden. Zowel onderling als met de verkoop, zei een bestuurslid.

Uitnodiging
De uitnodiging is niet alleen voor mensen uit Dieren. Of je nou uit Dieren, Doesburg, Eerbeek, Zutphen, Arnhem of waar dan ook vandaan komt, je bent van harte welkom om een hapje te komen eten en drinken. De jongeren willen op deze manier een potje met geld creëren om zo de volgende activiteiten weer te kunnen betalen. Deze dag wordt gehouden op 03-03-2017 op het parkeerterrein van de moskee in Dieren aan de Enkweg 30A in Dieren. De eerste adana spiesjes zullen vanaf 12:00-12:30 uur op het vuur gaan, dat zal tevens ook de start van de verkoop zijn. Wel is de regel op=op dus wees er snel bij.
ReactiesRelated Articles

Arnhem heeft er weer heel veel vakantiebaby’s bij

De gemeente publiceert op haar eigen website, met toestemming van de ouders, een lijst met de jongste Arnhemmers die onlangs

Bekende Arnhemmer bijna rond met BenimSigortam.nl

Bekende Arnhemmer bijna rond met BenimSigortam.nl Reacties

Passagiersschip moet gered worden op de Rijn bij Arnhem

Sleepboten moeten uit Weurt komen om passagiersschip te redden op de Rijn bij Arnhem. Woensdag net voor de middag is