Stomerij Zeyrek blijft groeien en neemt er een pand bij

Stomerij Zeyrek blijft groeien en neemt er een pand bij

De bekende ondernemer uit Arnhem neemt er een pand bij.
Aziz Zeyrek
De bekende Turkse ondernemer uit Arnhem, Aziz Zeyrek, tekent voor een extra pand en laat dit met trots zien. Hierdoor blijft het familiebedrijf Zeyrek groeien. De familie met ruim 25 jaar ervaring heeft sinds 2004 het bedrijf aan de Gildemeesterplein op het winkelcentrum Presikhaaf.

Extra service
Familie Zeyrek was de laatste tijd al gigantisch aan het groeien waardoor ze hun werkzaamheden met moeite in hun pand rond kregen. Het was voor de familie soms tot heel laat in de avond werken om alles af te krijgen. De voetballer van de familie, Akin Zeyrek, heeft behoorlijk wat uren mee moeten draaien. Een extra pand biedt meer mogelijkheden en een nog bredere service dan ze al hadden. Op de foto’s hieronder ziet u de trotse eigenaren van hun nieuwe pand in Rijkerswoerd. Het pand aan de Gildemeesterplein 302 in Arnhem blijft gewoon geopend.
ReactiesRelated Articles

Museum Arnhem klaar voor uitbreiding

Een grote ondergrondse tentoonstellingsruimte, een nieuwe aansprekende entree met betere publieksfaciliteiten, restauratie van het monumentale pand, betere zichtbaarheid in de

Peuters gewond bij aanrijding op A348 tussen auto en vrachtwagen

Donderdagmiddag raakten twee kinderen gewon bij een aanrijding op de snelweg A348 vanuit Arnhem richting Zutphen. Reacties

Moskee bomvol tijdens eerste vrijdaggebed van 2016

Vrijwel alle moskeeen in Nederland waren vandaag bomvol tijdens het eerste vrijdaggebed van 2016. Het vrijdaggebed onderscheidt zich van de