Dankzij Chico’s hoef je niet helemaal naar Turkije voor een Adana

Dankzij Chico’s hoef je niet helemaal naar Turkije voor een Adana

Het voorbereiden en grillen van een spies met Adana is alles behalve makkelijk. Zonder vakmanschap is dit haast ook onmogelijk om dit goed en op smaak te serveren. Vandaar dat je het ook niet overal kunt krijgen. Het is totaal niet te vergelijken met een broodje dçner.

Altijd vers en lekkere kruiden
Bij Chico’s Place in Arnhem doen ze er alles aan om de klant een goed gevoel te geven. De Adana-schotel of alle andere varianten worden met veel geduld en lekkere kruiden vers gemaakt om daarna direct warm te kunnen serveren. Chico’s Place is onder andere dankzij de Adana ook echt een begrip geworden. En met 70 zitplaatsen is er altijd genoeg plaats om te eten.




Adana-specialist in Arnhem
Dankzij een ‘Adana-specialist’ komen bezoekers uit heel Gelderland naar het centrum van Arnhem om te genieten van een ambachtelijke Adana. De Adana-specialist van Chico’s heeft jaren ervaring en laat dit ook daadwerkelijk zien als de culinaire Turkse maaltijden worden geserveerd. Hierdoor hoef je niet helemaal naar Turkije om een Adana van de grill te eten dat net zo lekker is.

Het management van Chico’s Place doet heel geheimzinnig en wil niet vertellen welke speciale kruiden zij gebruiken. Meer informatie over Chico’s Place, kijk dan op de website van Chico’s.






Related Articles

VIDEO Peperdure BMW X6 wordt binnen mum van tijd gestolen

Je koopt een super de luxe BMW X6 en denkt dat deze toch wel veilig is. Na dit filmpje denk

‘Steun lokale horecazaken door niet te bestellen via Thuisbezorgd’

Als je het nog niet wist dan weet je het nu! Thuisbezorgd ‘pakt’ rond de 13% aan commissiekosten voor een

Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Elsweide heeft er een nieuwe sponsor bij. Verzekeraar BM Sigortam heeft, mede dankzij bestuurslid Hakan Koprulu, een akkoord bereikt met

Geverifieerd door MonsterInsights