Hattrick Ercument Gulal tegen vijfde elftal Bataven

Hattrick Ercument Gulal tegen vijfde elftal Bataven

Het derde elftal van Elsweide staat niet meer laatste in de competitie. Afgelopen zondag werd er thuis met 6-0 gewonnen van het vijfde elftal van Bataven. De voetballers zelf waren ook verrast met deze monsterscore.

Hattrick Ercument 
Grote man bij het derde van Elsweide was Ercument Gulal, die indruk maakte met een loepzuivere hattrick. Elsweide staat hierdoor in de vijfde klasse reserve tiende met zes punten. Elistha 3 staat laatste met vier punten. Het elftal van Murat Yilmaz begint opeens te draaien. Tot een paar weken geleden werd er nog amper gewonnen.

Andere doelpunten
De doelpunten van Elsweide werden gemaakt door Orhan (1-0), Ercument (2-0, 4-0 en 6-0), Yasin (3-0) en Zafer Barlas (5-0). Doelpunt nummer zes was een penalty, die werd verzilverd door Ercument Gulal.



Related Articles

Nieuwe club voor beste Turkse doelman van Arnhem

Sinan Bagci is na het terugtrekken van Babberich uit de competitie druk bezig geweest met gesprekken over een transfer naar

Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Niet alleen Imparator Boga werd kampioen met de F1 bij Elsweide. De F2 van Elsweide, Elsweide Onder 9, werd ook

Arnhemmer Ferdi scoort twee keer in Istanbul

Ex-ESA speler Ferdi Kadıoğlu steelde zaterdagavond weer de show in Istanbul. De 20-jarige Turkse Nederlander scoorde twee keer voor de

Geverifieerd door MonsterInsights