Mashi Zamani geniet van het leven na verkoop DailyPhone

Mashi Zamani geniet van het leven na verkoop DailyPhone

Mashi Zamani, bekend van het repareren van smartphone’s aan de steenstraat, heeft zijn zaak DailyPhone aan de steenstraat inmiddels verkocht. Sindsdien geniet Zamani iets meer van het leven, volgens bronnen dichtbij de oprichter van ComforTools.

Wie is Mashi Zamani?
Voor de niet kenners van Mashi Zamani. Hij was als een van de eerste in de Gelderse hoofdstad die begon met het repareren van smartphone’s en het verkopen van hoesjes voor allerlei soorten mobiele telefoons. DailyPhone zorgde er uiteindelijk ook voor dat de steenstraat in de loop der jaren meer van dit soort winkels kreeg.


Begonnen met ComforTools
Zamani heeft al die tijd natuurlijk niet stilgezeten. Al in zijn DailyPhone-tijd was hij bezig met de verkoop van mesjes en pincetten die nodig zijn voor het repareren van smartphone’s en tablets. Na de verkoop van DailyPhone heeft hij nu meer tijd om ComforTools bekender en groter te maken. Zamani verkoopt tegenwoordig allerlei soorten materiaal aan reparateurs van smartphone’s en tablets.

Een verslaggever van HaberArnhem kwam Zamani afgelopen zaterdag tegen bij Kapsalon Koksal. Volgens bronnen bij de bekende Arnhemse kapper is Zamani een vaste klant bij de Turkse kapper.




Related Articles

Noodverordening in Arnhem vanwege vrees voor rellende supporters

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft een noodverordening afgekondigd uit vrees voor rellen in Arnhem. De burgemeester is bang dat rellende supporters

DENK stijgt met 33% in de peilingen

In de zetelpeiling van EenVandaag en Ipsos stijgt DENK met 33% naar 4 zetels in de Tweede Kamer. Dit maakte

Nu al ruim 25.000 euro voor grond nieuwe Ayasofya moskee

Het gaat nu al goed met de donaties voor de nieuwbouw moskee Ayasofya in Arnhem. Het bestuur van de moskee

Geverifieerd door MonsterInsights