Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Elsweide heeft er een nieuwe sponsor bij. Verzekeraar BM Sigortam heeft, mede dankzij bestuurslid Hakan Koprulu, een akkoord bereikt met Elsweide O13 om als hoofdsponsor te mogen verschijnen. BM Sigortam zal drie jaar lang zichtbaar zijn op de trainingspakken van het succesvolle jeugdelftal van Elsweide.
Naamsbekendheid in Arnhem
Het bedrijf was al lang in Arnhem bezig om meer naamsbekendheid te krijgen. Eerder maakten we ook al bekend dat Hakan Koprulu betrokken zou zijn bij de activiteiten van BM Sigortam in Arnhem en omgeving. Hij werd een paar gespot met directeur Mehmet Keskin van BM Sigortam. Uiteindelijk is de kogel door de kerk, en gaat BM Sigortam meer promoten in Gelderland.

Presentatie nieuwe werkleding
De spelers en technische staf poseerden onlangs vol trots met hun nieuwe trainingspakken. De samenwerking met BM Sigortam is getekend voor een periode van drie jaar. Daarna zullen beide partijen het een en ander evalueren.
ReactiesRelated Articles

‘Turkse broodjesketen Simit Sarayi opent vestiging in Arnhem’

Arnhem krijgt eindelijk ook een Simit Sarayi in de stad. De Turkse broodjesketen is bezig met het openen van 200

Arnhem gaat voor duurzame en betaalbare huurwoningen

Sociale huurwoningen in Arnhem hebben in 2020 gemiddeld energielabel B. Huren van de grote corporaties stijgen in 2017 niet meer

Aanhangwagen gestolen, heeft u iets gezien?

Tussen vrijdag 15 april 2016 omstreeks 13:00 uur en maandag 18 april 2016 omstreeks 11:00 uur werd deze aanhangwagen gestolen