Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Elsweide heeft er een nieuwe sponsor bij. Verzekeraar BM Sigortam heeft, mede dankzij bestuurslid Hakan Koprulu, een akkoord bereikt met Elsweide O13 om als hoofdsponsor te mogen verschijnen. BM Sigortam zal drie jaar lang zichtbaar zijn op de trainingspakken van het succesvolle jeugdelftal van Elsweide.
Naamsbekendheid in Arnhem
Het bedrijf was al lang in Arnhem bezig om meer naamsbekendheid te krijgen. Eerder maakten we ook al bekend dat Hakan Koprulu betrokken zou zijn bij de activiteiten van BM Sigortam in Arnhem en omgeving. Hij werd een paar gespot met directeur Mehmet Keskin van BM Sigortam. Uiteindelijk is de kogel door de kerk, en gaat BM Sigortam meer promoten in Gelderland.

Presentatie nieuwe werkleding
De spelers en technische staf poseerden onlangs vol trots met hun nieuwe trainingspakken. De samenwerking met BM Sigortam is getekend voor een periode van drie jaar. Daarna zullen beide partijen het een en ander evalueren.
ReactiesRelated Articles

Deze Arnhemse cafe’s en kroegen krijgen nieuwe eigenaren

De burgemeester van Arnhem heeft verschillende  nieuwe aanvragen ontvangen voor bedrijven die zich gaan vestigen in Arnhem. Bij een aantal

Paraplu en flesjes water meenemen tijdens extreme hitte

Het is vanaf dinsdag tot en met vrijdag extreem warm in heel Nederland. Woensdag en donderdag is de verwachting dat

Veel bekenden tijdens iftar-diner in Presikhaaf

Het jaarlijkse iftar-diner van de Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf werd zondagavond goed bezocht door verschillende gasten en