Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Bekende verzekeraar nieuwe sponsor van jeugdelftal Elsweide

Elsweide heeft er een nieuwe sponsor bij. Verzekeraar BM Sigortam heeft, mede dankzij bestuurslid Hakan Koprulu, een akkoord bereikt met Elsweide O13 om als hoofdsponsor te mogen verschijnen. BM Sigortam zal drie jaar lang zichtbaar zijn op de trainingspakken van het succesvolle jeugdelftal van Elsweide.
Naamsbekendheid in Arnhem
Het bedrijf was al lang in Arnhem bezig om meer naamsbekendheid te krijgen. Eerder maakten we ook al bekend dat Hakan Koprulu betrokken zou zijn bij de activiteiten van BM Sigortam in Arnhem en omgeving. Hij werd een paar gespot met directeur Mehmet Keskin van BM Sigortam. Uiteindelijk is de kogel door de kerk, en gaat BM Sigortam meer promoten in Gelderland.

Presentatie nieuwe werkleding
De spelers en technische staf poseerden onlangs vol trots met hun nieuwe trainingspakken. De samenwerking met BM Sigortam is getekend voor een periode van drie jaar. Daarna zullen beide partijen het een en ander evalueren.
ReactiesRelated Articles

Monki opent nieuwe winkel aan de Roggestraat 29-30 in Arnhem

ARNHEM – Kledingwinkel Monki opent binnenkort haar deuren aan de Roggestraat 29-30 in Arnhem. Reacties

Turkse halay-feest of Arabische-dansfestijn tijdens Koningsdag in Arnhem kan ook

Op woensdag 26 en donderdag 27 april 2017 viert Arnhem ook Koningsdag 2017. De gemeente is ook druk bezig met

20-jarige dader Arnhemse facebookmoord komt alweer vrij

De dader van de Arnhemse ‘facebookmoord’ in 2012 komt alweer vrij na vijf jaar. Volgens de rechter hoeft hij niet