VIDEO Zij is de tofste juf van Nederland

VIDEO Zij is de tofste juf van Nederland

Een zeer bijzondere manier van afscheid nemen, dat doet juf Melissa en wordt daarmee de tofste juf van Nederland.
Meer dan lesgeven
Een lesgever is meer dan iemand die alleen maar kennis vergroot bij leerlingen. Vooral basisschoolleerlingen zien hun meester of juf gemiddeld bijna langer dan hun vader of moeder. Een goede band met je leerling is daarom uiterst belangrijk. Als je geen band hebt met je leerling is het onmogelijk om volledig rendement uit een kind te halen. Hieronder leest u wat juf Melissa doet elk kind bijzonder te laten voelen.‘Handshake’
Met elk van haar dertig leerlingen een persoonlijke handshake. Met de ene leerling een knuffel, de ander de dab en weer een ander doet ze een dansje als afsluiter van de dag. De juf sluit de dag op deze manier altijd heel persoonlijk af. Het filmpje is inmiddels meer dan 1,3 miljoen keer bekeken en heeft ruim 22 duizend likes te pakken. De juf van groep 8, Melissa van Zoest, van openbare basisschool de Egelantier in Almere-Buiten is de enige echte die de titel ‘beste juf’ verdient. Eerder schreven we ook over de lesgever uit America die de handshake met zijn leerlingen deed, klik hier dit te bekijken. Hieronder de beelden van juf Melissa.
ReactiesRelated Articles

Wandelaar treft 300 zakken hennepafval in Velp

Gisteren, woensdag 22 februari, trof een wandelaar behoorlijk wat afvalzakken. Reacties

Heftige beelden Marokkaan en de politie

Het Openbaar Ministerie beschuldigt de man van poging tot doodslag, poging tot zware mishandeling, vernieling en drugsbezit. In de volledige

Afval rond de feestdagen in Arnhem

Op 23 en 30 december verschijnen er extra gemeentepagina’s over afval rond de feestdagen. Reacties