Arnhemse voetbalkoning Theo Janssen gespot met Arnhemse Kebabkoning

Arnhemse voetbalkoning Theo Janssen gespot met Arnhemse Kebabkoning

Arnhemmer en ex-Vitesse voetballer Theo Janssen werd onlangs samen met Chico gespot in een lounge in Arnhem. In welke loungecafe dit was, was niet bekend tijdens publicatie van het artikel.
Theo Janssen
De Arnhemse kebabkoning, Chico, kwam tot zijn verbazing Theo Janssen tegen toen hij een mix-grill maaltjd bezorgde. De speciaal klaargemaakte grill-maaltijd werd met superspoed bezorgd op het adres. Of ze bij Chico’s Place van te voren wisten dat het om een bezorging ging voor de bekende ex-voetballer is niet bekend.

Grill-maaltijden ook bezorgd aan huis
Theo Janssen, tegenwoordig zonder baard, deed ook niet moeilijk toen Chico een foto liet maken met Janssen. Je komt namelijk niet elke dag een bekende Arnhemmer tegen. Chico’s Place bezorgt ook grill-maaltijden in heel Arnhem, als de klant de bestelling online doet en geen tijd heeft om zelfs langs te komen.
ReactiesRelated Articles

Zware dag voor bekende Arnhemse scheidsrechter

Arnhemmer Burak Bahran is bekend als scheidsrechter van amateurwedstrijden bij voetbalclub Elsweide, maar ook als supporter van Vitesse. De Arnhemmer

Wegen spekglad in Arnhem, blijf daarom gewoon thuis

Het ijzelt nog steeds op sommige plaatsen in Arnhem. Hierdoor zijn de wegen ook nog steeds spekglad. (foto: pixabay) Reacties

Betaald parkeren in de binnenstad tot 23.00 uur

Het gemeentebestuur van Arnhem doet er alles aan om de burgers extra te laten betalen voor bezoeken aan de binnenstad.