Arnhemse voetbalkoning Theo Janssen gespot met Arnhemse Kebabkoning

Arnhemse voetbalkoning Theo Janssen gespot met Arnhemse Kebabkoning

Arnhemmer en ex-Vitesse voetballer Theo Janssen werd onlangs samen met Chico gespot in een lounge in Arnhem. In welke loungecafe dit was, was niet bekend tijdens publicatie van het artikel.
Theo Janssen
De Arnhemse kebabkoning, Chico, kwam tot zijn verbazing Theo Janssen tegen toen hij een mix-grill maaltjd bezorgde. De speciaal klaargemaakte grill-maaltijd werd met superspoed bezorgd op het adres. Of ze bij Chico’s Place van te voren wisten dat het om een bezorging ging voor de bekende ex-voetballer is niet bekend.

Grill-maaltijden ook bezorgd aan huis
Theo Janssen, tegenwoordig zonder baard, deed ook niet moeilijk toen Chico een foto liet maken met Janssen. Je komt namelijk niet elke dag een bekende Arnhemmer tegen. Chico’s Place bezorgt ook grill-maaltijden in heel Arnhem, als de klant de bestelling online doet en geen tijd heeft om zelfs langs te komen.
ReactiesRelated Articles

Bob Roelofs keert terug met Arnhems Nieuwscafé

Bekende Arnhemmer, en ex-D66 politicus Bob Roelofs maakte onlangs via social media bekend dat hij terugkomt met het Arnhems Nieuwscafé. (foto:

VIDEO Agressieve Marokkaan maakt het de politie knap lastig

Deze agressieve Marokkaan maakt het de politieagenten niet makkelijk. Ondanks dat hij in overtreding is, weet hij zich niet fatsoenlijk

Buitenlandse modejournalisten op bezoek

Op woensdag 15 april werd Arnhem bezocht door een groep internationale journalisten. Zij waren afkomstig uit landen als Italië, India,