Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

De verbouwingswerkzaamheden in winkelcentrum Presikhaaf zijn in volle gang. Ook eetcafe Luciano heeft hier mee te maken en zal op termijn verhuizen naar een nieuwe locatie. Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor de nieuwe locatie ontvangen en maakte dit openbaar.




Nieuwe naam voor Luciano
Het management van het bedrijf vroeg onlangs een nieuwe vergunning aan voor de nieuwe locatie van het bedrijf dat bekend staat om de ovenverse en heerlijke (lunch)maaltijden. Op de website overheid.nl is te lezen dat Luciano in de toekomst niet meer Luciano zal heten; Kwalitaria Delifrance Luciano zal het bedrijf heten.

Voor de nieuwe locatie aan de hanzestraat 147 is dan ook een aanvraag ingediend voor een drank- en horecavergunning. Ook is er een aanvraag ingediend voor een exploitatievergunning en terrasvergunning.

Luciano is al jaren een begrip in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Vanwege de ligging en assortiment is het een zeer geschikte locatie voor de bezoekers van winkelcentrum Presikhaaf en allerlei bedrijfsafspraken.






Related Articles

‘De Staat’ geeft les Nederlands over D’s en T’s

De Nijmeegse band ‘De Staat’ heeft voor televisieprogramma Het Klokhuis van Zapp een nummer wat nu te zien is op

Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

De concurrentie onder de schoonheidssalons in Arnhem is heviger aan het worden. Een van de grote spelers in Nederland, DermaClinic,

Marcouch sluit wietpand van moordverdachte Incasso Cees

Burgemeester Marcouch heeft het pand aan de Jansbinnensingel in Arnhem gesloten vanwege een illegale wietkwekerij. Het pand was van de

Geverifieerd door MonsterInsights