Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

De verbouwingswerkzaamheden in winkelcentrum Presikhaaf zijn in volle gang. Ook eetcafe Luciano heeft hier mee te maken en zal op termijn verhuizen naar een nieuwe locatie. Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor de nieuwe locatie ontvangen en maakte dit openbaar.
Nieuwe naam voor Luciano
Het management van het bedrijf vroeg onlangs een nieuwe vergunning aan voor de nieuwe locatie van het bedrijf dat bekend staat om de ovenverse en heerlijke (lunch)maaltijden. Op de website overheid.nl is te lezen dat Luciano in de toekomst niet meer Luciano zal heten; Kwalitaria Delifrance Luciano zal het bedrijf heten.

Voor de nieuwe locatie aan de hanzestraat 147 is dan ook een aanvraag ingediend voor een drank- en horecavergunning. Ook is er een aanvraag ingediend voor een exploitatievergunning en terrasvergunning.

Luciano is al jaren een begrip in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Vanwege de ligging en assortiment is het een zeer geschikte locatie voor de bezoekers van winkelcentrum Presikhaaf en allerlei bedrijfsafspraken.
ReactiesRelated Articles

Wethouder Van Dellen trots op uitzonderlijke prestatie Husniye (17)

De prestaties van de Arnhemse bokser Husniye Calisir heeft ook in Arnhem de nodige aandacht gekregen. Husniye werd derde tijdens

Mark Lauriks heeft al €640,- ingezameld voor Ome Joops Tour

Arnhemmer en PvdA-voorzitter Mark lauriks heeft al  €640,- ingezameld voor een ‘geweldig goed doel’. Zo maakte hij dat bekend via

Vandaag gratis baklava en kofte voor bezoekers supermarkt in Presikhaaf

Vandaag worden de klanten van de grootste Turkse supermarkt van Arnhem weer getrakteerd op baklava en kofte als ze de