Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

Eetcafe Luciano in Presikhaaf krijgt een nieuwe naam

De verbouwingswerkzaamheden in winkelcentrum Presikhaaf zijn in volle gang. Ook eetcafe Luciano heeft hier mee te maken en zal op termijn verhuizen naar een nieuwe locatie. Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor de nieuwe locatie ontvangen en maakte dit openbaar.
Nieuwe naam voor Luciano
Het management van het bedrijf vroeg onlangs een nieuwe vergunning aan voor de nieuwe locatie van het bedrijf dat bekend staat om de ovenverse en heerlijke (lunch)maaltijden. Op de website overheid.nl is te lezen dat Luciano in de toekomst niet meer Luciano zal heten; Kwalitaria Delifrance Luciano zal het bedrijf heten.

Voor de nieuwe locatie aan de hanzestraat 147 is dan ook een aanvraag ingediend voor een drank- en horecavergunning. Ook is er een aanvraag ingediend voor een exploitatievergunning en terrasvergunning.

Luciano is al jaren een begrip in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Vanwege de ligging en assortiment is het een zeer geschikte locatie voor de bezoekers van winkelcentrum Presikhaaf en allerlei bedrijfsafspraken.
ReactiesRelated Articles

Architecten geselecteerd voor nieuwbouw Focus

Gemeente Arnhem en Focus Filmtheater hebben vijf ontwerpteams geselecteerd die een ontwerpvisie mogen indienen voor de nieuwbouw van Focus Filmtheater.

Politie dringend op zoek naar cruciale getuige van steekpartij in Presikhaaf

De politie in Arnhem is dringend op zoek naar een cruciale getuige van het steekincident van zaterdag 4 februari. Het

Succesvolle Eredivisie beachvolleybal weer terug op het Velperplein

Komend weekend is het weer zover. Arnhemmers mogen de beste beachvolleyballers van Nederland ontvangen op het Velperlplein en achter het