Arnhemmers aangehouden in woning met 15.000 hennepstekken en 400 moederplanten leeggehaald

Arnhemmers aangehouden in woning met 15.000 hennepstekken en 400 moederplanten leeggehaald

Maandagochtend, 20 maart, is in Spankeren hennepkwekerij ontdekt.

Behoorlijke vangst
De politie heeft afgelopen maandag een behoorlijke hoeveelheid wiet gevonden in een woning aan de Zutphensestraatweg in Spankeren. Zij troffen in de woning meerdere ruimten aan die vol stonden met hennepplanten. In totaal gaat het om 15.000 hennepstekken en 400 moederplanten. De moederplanten zijn de planten waar de hennepstekken vanaf gehaald worden.




Arnhemmers
De politie heeft 3 verdachten in de woning aangehouden. Het gaat hier om 3 personen, een 32-jarige man uit Ede, 34 en 44-jarige man uit Arnhem. De verdachten worden door de politie gehoord en zullen zich bij de rechter moeten verantwoorden. Stroomleverancier Liander zoekt uit of er illegaal gebruik is gemaakt van elektriciteit.






Related Articles

Prachtige beelden van Arnhemmers tijdens bruiloft Mehmet en Marokkaanse Ikram

Arnhemmers zijn trotse inwoners van de Gelderse hoofdstad, bleek maar weer tijdens een bruiloft bij Het Paleis in Schiedam. Klarendaller

Turkse supermarkten voeren prijzenoorlog met aardappelen

De twee Turkse supermarkten, Guven Supermarkt en MertMarkt zijn weer begonnen met hoge kortingen, en dat net voor de feestdagen.

Turkse supermarkt komt weer met spotgoedkope aanbiedingen

De bekende Turkse supermarkt Lale uit Ede is donderdag 18 mei begonnen met spotgoedkope acties om klanten te lokken. Het

Geverifieerd door MonsterInsights