Beste amateurscheidsrechter van Arnhem is oom geworden

Beste amateurscheidsrechter van Arnhem is oom geworden

Volgens velen is hij een van de beste amateurscheidsrechters van Arnhem. De bekende scheidsrechter van voetbalclub Elsweide is deze week nog gelukkiger dan de weken ervoor.
Oom geworden
De Nederlandse Turk in dienst van voetbalclub Elsweide is onlangs oom geworden. Zijn zus beviel zeer recent van een zoon (Kadir) en dit zorgde voor veel geluk bij familie Bahran en Kinran. We hebben Burak zelf helaas niet kunnen bereiken voor commentaar. Maar volgens bronnen in de buurt is hij trots dat hij voor het eerst oom is geworden.

Vitessefan
Burak is behalve zijn vrijwilligersfunctie bij Elsweide ook bekend als echte Vitesse-fan. De Arnhemmer is verliefd op Vitesse (en Galatasaray) en is al jaren lid van de harde kern van Vitesse. Een thuiswedstrijd van Vitesse missen hoort er dan ook niet bij.
Reacties


Tags assigned to this article:
burak bahranElsweideknvbVitesse

Related Articles

Wat ging burgemeester Herman Kaiser doen in China?

De burgemeester van Arnhem, Herman Kaiser, is gisterenavond terug gekomen uit China. De Gelderse hoofdstad heeft een partnerstad in China

Enquete: De beste Turkse keeper van Arnhem

Arnhem telt veel goede keepers die prima presteren. Bij de Turkse Arnhemmers is dat niet anders. Zo komen we elke

Snackhouse Arnhem gaat over vier weken open

Bij Snackhouse Arnhem zijn ze druk bezig met de verbouwingen van de nieuwe horecazaak aan de Spijkerlaan. Volgens de laatste