Cafetaria de Gastronoom haalt McDonald’s in met nieuwste vestiging in Arnhem

Cafetaria de Gastronoom haalt McDonald’s in met nieuwste vestiging in Arnhem

Cafetaria De Gastronoom timmert succesvol aan de weg met nieuwe vestigingen in Arnhem en omgeving. Het bedrijf kondigde recent aan dat het een nieuwe vestiging gaat openen in Schuytgraaf. HaberArnhem komt met primeur over de Gastronoom. Volgens de laatste berichten heeft de Arnhemse wijk Schuytgraaf  straks een Kwalitaria en een Gastronoom in een vestiging.

10 mei in Schuygraaf
10 mei zal de officiele opening plaatsvinden van de eerste Gastronoom-vestiging in Arnhem-Zuid. Het bedrijf heeft nu vijf vestigingen in Arnhem (en Velp) en komt vanaf medio mei uit op een totaal van zeven vestigingen in de Gelderse hoofdstad.
Zevende vestiging in Arnhem
Met de zesde vestiging van de Gastronoom gaat cafetaria/snackbar De Gastronoom de concurrentie aan met de McDonald’s in Arnhem. Geen enkel lokaal bedrijf kan dit evenaren in Arnhem. Zelfs de McDonald’s heeft niet zo veel vestigingen in Arnhem. De Gastronoom kan zich makkelijk onderscheiden van andere cafetaria’s door verschillende concepten aan te bieden in de verschillende vestigingen. Zo beschikt de ene vestiging over houtskoolgrill en de ander over zelfgemaakte friet. Het assortiment is wel overal nagenoeg gelijk.

Beroemd in wijde omgeving
Cafetaria Gastronoom is in de wijde omgeving beroemd vanwege de ambachtelijke manier waarop de snacks bereid worden. De Gastronoom vestiging aan de Johan de Wittlaan werd onlangs bezocht door een testteam van de Consumentenbond. In de Consumentengids van februari is te lezen datde Arnhemse snackbar met een rapportcijfer 9 beloond werd. En dat was goed voor een zevende plaats in de ranglijst zo bleek uit de Consumentengids van februari 2015.
ReactiesRelated Articles

Maksim Zalencentrum is drukker dan ooit

Maksim Zalencentrum is drukker dan ooit. Reacties

PIN-automaat SNS aan de hommelseweg gaat weg

Ramon Barends van PSP’92 stelt vragen aan het college van burgemeester en wethouders in Arnhem over het verdwijnen van een

Veel bekenden tijdens succesvolle opening Snackhouse Arnhem

Vrijdagmiddag vond de officiele opening plaats van Snackhouse Arnhem aan de spijkerlaan in de Arnhemse wijk ‘T Spijkerkwartier. Reacties