Cafetaria de Gastronoom haalt McDonald’s in met nieuwste vestiging in Arnhem

Cafetaria de Gastronoom haalt McDonald’s in met nieuwste vestiging in Arnhem

Cafetaria De Gastronoom timmert succesvol aan de weg met nieuwe vestigingen in Arnhem en omgeving. Het bedrijf kondigde recent aan dat het een nieuwe vestiging gaat openen in Schuytgraaf. HaberArnhem komt met primeur over de Gastronoom. Volgens de laatste berichten heeft de Arnhemse wijk Schuytgraaf  straks een Kwalitaria en een Gastronoom in een vestiging.

10 mei in Schuygraaf
10 mei zal de officiele opening plaatsvinden van de eerste Gastronoom-vestiging in Arnhem-Zuid. Het bedrijf heeft nu vijf vestigingen in Arnhem (en Velp) en komt vanaf medio mei uit op een totaal van zeven vestigingen in de Gelderse hoofdstad.
Zevende vestiging in Arnhem
Met de zesde vestiging van de Gastronoom gaat cafetaria/snackbar De Gastronoom de concurrentie aan met de McDonald’s in Arnhem. Geen enkel lokaal bedrijf kan dit evenaren in Arnhem. Zelfs de McDonald’s heeft niet zo veel vestigingen in Arnhem. De Gastronoom kan zich makkelijk onderscheiden van andere cafetaria’s door verschillende concepten aan te bieden in de verschillende vestigingen. Zo beschikt de ene vestiging over houtskoolgrill en de ander over zelfgemaakte friet. Het assortiment is wel overal nagenoeg gelijk.

Beroemd in wijde omgeving
Cafetaria Gastronoom is in de wijde omgeving beroemd vanwege de ambachtelijke manier waarop de snacks bereid worden. De Gastronoom vestiging aan de Johan de Wittlaan werd onlangs bezocht door een testteam van de Consumentenbond. In de Consumentengids van februari is te lezen datde Arnhemse snackbar met een rapportcijfer 9 beloond werd. En dat was goed voor een zevende plaats in de ranglijst zo bleek uit de Consumentengids van februari 2015.
ReactiesRelated Articles

Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

Gastronoom-directeur Ali Deniz en zakelijke partner Bahadir Arabaci waren onlangs aanwezig bij de start van de bouwwerkzaamheden van de nieuwste

Tugra Zorg en Welzijn gaat samenwerken met advocaat Kader Celik

De bekende Arnhemse zorgbedrijf Tugra Zorg en Welzijn, van Fadime Kumas gaat samenwerken met de Nijmeegse advocaat Kader Celik. Tugra

Arnhemmer Bayram Oz heeft beste bezorgrestaurant van Ede

Vol trots maakte Bayram Oz, eigenaar van cafetaria De Tamboer in Ede bekend dat hij een onderscheiding heeft ontvangen van