Halal wokken gaat als een speer bij Chico’s Place

Halal wokken gaat als een speer bij Chico’s Place

Bij Chico’s Place in Arnhem kun je al een tijdje genieten van heel veel soorten wereldse gerechten. Sinds de introductie van wokgerechten is er veel vraag naar de speciale ChicoWok in hartje Arnhem. De Arnhemse grillroom heeft ook een breed assortiment aan Oosterse gerechten met allerlei soorten groenten.

ChicoWok elke dag gerechten
De wokgerechten bij Chico’s Place worden elke dag bereidt met met verse ingredienten. De klant kan ook live meekijken als de topkok bezig is met de voorbereidingen van de wokgerechten. Omdat er veel keuze is aan vlees of visgerechten wordt er meer aangeboden dan alleen het reguliere wokken.
Halal wokken in Arnhem
Chico’s Place trekt ook veel publiek aan dankzij Halal wokken waar ook veel mensen op af komen. De bekende Arnhemse eettent is een van de weinige tenten in Nederland waar Halal wokken wordt aangeboden, waardoor iedereen van alles kan eten. Klanten kunnen hierdoor zonder zich druk te maken om het vlees of de manier waarop het wordt toegepast in combinatie met andere gerechten genieten.

Chicos Place is dankzij het openbaar vervoer en de grote parkeerplaatsen in het centrum van Arnhem zeer goed bereikbaar. Check ChicosPlace.nl of bel met 026 – 351 84 61
ReactiesRelated Articles

VIDEO Spectaculaire drone beelden ‘Ay Yildiz’ moskee

Spectaculaire drone beelden ‘Ay Yildiz’ moskee Reacties

Taxipassagiers worden gepakt met 100.000 euro, cocaïne en een vuurwapen

Afgelopen dinsdag avond rond 21:30 uur controleerden agenten een taxi met 5 inzittenden. Tijdens de controle viel het op hoe

Fanny maakt prachtige foto’s van Arnhemse gebouwen

De 28-jarige Fanny Truijens maakt wel zeer bijzondere foto’s. Reacties