Arnhemmer gaat met bezorgauto pizzeria achter woningovervaller aan

Arnhemmer gaat met bezorgauto pizzeria achter woningovervaller aan

Na een schietpartij aan de Limburgsingel is donderdagavond een dode gevallen. Wie de dode is wordt niet bevestigd. Volgens verschillende bronnen is de woningovervaller aangereden door de slachtoffers, die hem achterna gingen met de bezorgauto van een Arnhemse pizzeria. Dit is nog niet bevestigd door de politie.

Vermoedelijk woningoverval
De politie maakte laat in de avond op donderdagavond melding van een een vermoedelijke woningoverval waarbij schoten werden gelost. Meer info hierover zou zo snel mogelijk volgen.
Bezorgauto toevallig in de buurt
Verschillende bronnen melden dat de slachtoffers van de woningovervaller een bestelbus van pizzeria Snack Attack in beslag namen om zo achter de overvaller aan te gaan. De bezorgauto van de pizzeria was daar toevallig vanwege een bestelling toen de mannen naar buiten renden en vertelden over de woningoverval. De pizzabezorger rende zelf op dat moment voor zijn leven en liet de auto achter.

Overvaller mogelijk aangereden
De overvaller heeft volgens bronnen een paar keer geschoten op de bezorgauto die achter de overvaller aanreed. Mogelijk is de overvaller aangereden door de slachtoffers van de woningoverval en is hij daarna om het leven gekomen. Ook dit is nog niet bevestigd door de politie.

De politie en recherche zijn inmiddels druk bezig met de verhoren en het onderzoek. Wat er precies is gebeurt blijft een raadsel. Ook is niet bekend gemaakt of de slachtoffers van de woningoverval aan de Limburgsingel zijn gearresteerd. De politie zal naar verwachting vrijdagochtend pas meer informatie geven over de dode en de woningoverval.
ReactiesRelated Articles

Heftige beelden arrestatie Hommelseweg na discussie met brandweer

De redactie van Haber Arnhem ontving een paar minuten geleden nieuwe beelden van het politieoptreden van afgelopen woensdag. Heel Arnhem

‘Normaal maakt hij foto’s van iedereen’

Normaal maakt Mehdi Budak van MB Foto Video foto’s van anderen in heel Nederland. Maar daar kwam verandering in, na

Enorme opkomst tijdens feestgebed in Arnhemse Türkiyem moskee

Maandag begon het offerfeest ook voor Arnhemmers na het feestgebed dat massaal werd verricht door de aanwezigen. Onder de aanwezige