Arnhemmer gaat met bezorgauto pizzeria achter woningovervaller aan

Arnhemmer gaat met bezorgauto pizzeria achter woningovervaller aan

Na een schietpartij aan de Limburgsingel is donderdagavond een dode gevallen. Wie de dode is wordt niet bevestigd. Volgens verschillende bronnen is de woningovervaller aangereden door de slachtoffers, die hem achterna gingen met de bezorgauto van een Arnhemse pizzeria. Dit is nog niet bevestigd door de politie.

Vermoedelijk woningoverval
De politie maakte laat in de avond op donderdagavond melding van een een vermoedelijke woningoverval waarbij schoten werden gelost. Meer info hierover zou zo snel mogelijk volgen.
Bezorgauto toevallig in de buurt
Verschillende bronnen melden dat de slachtoffers van de woningovervaller een bestelbus van pizzeria Snack Attack in beslag namen om zo achter de overvaller aan te gaan. De bezorgauto van de pizzeria was daar toevallig vanwege een bestelling toen de mannen naar buiten renden en vertelden over de woningoverval. De pizzabezorger rende zelf op dat moment voor zijn leven en liet de auto achter.

Overvaller mogelijk aangereden
De overvaller heeft volgens bronnen een paar keer geschoten op de bezorgauto die achter de overvaller aanreed. Mogelijk is de overvaller aangereden door de slachtoffers van de woningoverval en is hij daarna om het leven gekomen. Ook dit is nog niet bevestigd door de politie.

De politie en recherche zijn inmiddels druk bezig met de verhoren en het onderzoek. Wat er precies is gebeurt blijft een raadsel. Ook is niet bekend gemaakt of de slachtoffers van de woningoverval aan de Limburgsingel zijn gearresteerd. De politie zal naar verwachting vrijdagochtend pas meer informatie geven over de dode en de woningoverval.
ReactiesRelated Articles

Eijgenhuijsen huurt ca. 5.000 m² logistieke bedrijfsruimte in Duiven

DUIVEN – Logistiek dienstverlener Eijgenhuijsen heeft ca.  5.000 m² gehuurd in het pand aan Innovatie 1 te Duiven. Reacties

Gemeente geeft gratis toegangskaarten voor Arnhemse Nieuwjaarsreceptie 2017

Op 4 januari 2017 vindt de Arnhemse Nieuwjaarsreceptie in de Eusebiuskerk plaats. De Arnhemse Nieuwjaarsreceptie wordt door de gemeente georganiseerd

Istanbul juwelier en bruidsmode is het adres in Gelderland voor bruidsjurken

Istanbul juwelier en bruidsmode heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend aan de Steenstraat 34 in Arnhem. Reacties