Arnhemmer gaat met bezorgauto pizzeria achter woningovervaller aan

Arnhemmer gaat met bezorgauto pizzeria achter woningovervaller aan

Na een schietpartij aan de Limburgsingel is donderdagavond een dode gevallen. Wie de dode is wordt niet bevestigd. Volgens verschillende bronnen is de woningovervaller aangereden door de slachtoffers, die hem achterna gingen met de bezorgauto van een Arnhemse pizzeria. Dit is nog niet bevestigd door de politie.

Vermoedelijk woningoverval
De politie maakte laat in de avond op donderdagavond melding van een een vermoedelijke woningoverval waarbij schoten werden gelost. Meer info hierover zou zo snel mogelijk volgen.
Bezorgauto toevallig in de buurt
Verschillende bronnen melden dat de slachtoffers van de woningovervaller een bestelbus van pizzeria Snack Attack in beslag namen om zo achter de overvaller aan te gaan. De bezorgauto van de pizzeria was daar toevallig vanwege een bestelling toen de mannen naar buiten renden en vertelden over de woningoverval. De pizzabezorger rende zelf op dat moment voor zijn leven en liet de auto achter.

Overvaller mogelijk aangereden
De overvaller heeft volgens bronnen een paar keer geschoten op de bezorgauto die achter de overvaller aanreed. Mogelijk is de overvaller aangereden door de slachtoffers van de woningoverval en is hij daarna om het leven gekomen. Ook dit is nog niet bevestigd door de politie.

De politie en recherche zijn inmiddels druk bezig met de verhoren en het onderzoek. Wat er precies is gebeurt blijft een raadsel. Ook is niet bekend gemaakt of de slachtoffers van de woningoverval aan de Limburgsingel zijn gearresteerd. De politie zal naar verwachting vrijdagochtend pas meer informatie geven over de dode en de woningoverval.
ReactiesRelated Articles

PVV Arnhem stelt vragen over illegale Islamitische Ramadan graffiti

De PVV gemeenteraadsfractie in Arnhem heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders over illegale Islamitische Ramadan

Islamitisch basisschool groeit enorm dankzij nieuwe Turkse directeur

Basisschool Ibni-Sina in Klarendal heeft al sinds een jaar een nieuwe directeur. Yücel Aydemir heeft 26 jaar een UWV achtergrond

Wonen aan de ‘Skyline’ van Arnhem nu echt mogelijk

VERKOOP PROJECT HIGH PARK ARNHEM GESTART!  Arnhem, 2 juli 2019Het is zover; de verkoop van de appartementen in het project High