‘Senyer drietal in verband gebracht met transfer naar nieuwe club’

‘Senyer drietal in verband gebracht met transfer naar nieuwe club’

De bekende Arnhemse amateurvoetballers Umit, Erdal en Murat Senyer gaan in het nieuwe seizoen spelen voor de Arnhemse vijfdeklasser Elsweide. Umit Senyer kwam eerder ook al uit voor de club uit Presikhaaf.

Interesse in trio
Verschillende bronnen maken melding dat er daadwerkelijk interesse is om de trio binnen te halen bij Elsweide. Alle drie de voetballers hebben afzonderlijk kwaliteiten en zijn echte killers. Alle drie samen in een elftal is een garantie voor succes volgens Arnhemse voetbalkenners. Vooral Umit en Erdal hebben prachtige momenten beleefd bij respectievelijk ESCA, FC Jeugd en De Paasberg.




Erdal en Murat Senyer promoveerden afgelopen seizoen nog met De Paasberg naar de vierde klasse, terwijl Umit Senyer vooral druk was met zijn carriere bij T-Mobile. De Turkse Arnhemmer kreeg onlangs nog een award omdat hij de beste verkoper van T-Mobile Nederland werd.

Wel of geen Elsweide
Of de Senyer’s daadwerkelijk ook gaan kiezen voor Elsweide is niet bekend. Wel weten we dat bronnen dichtbij Kapsalon Koksal hier al vaker melding over hebben gedaan. Erdal Senyer was niet bereikbaar voor commentaar, terwijl Umit en Murat Senyer niet wilden reageren op berichtgeving. Umit Senyer verklaarde afgelopen week al dat hij ‘van niets wist’. Er was wel een glimlach toen hij geconfronteerd werd met de vraag of hij gaat uitkomen voor Elsweide.

Later meer….






Related Articles

Onnodig verlies Dierense Boys tijdens presentatie nieuwe shirtsponsor Oldebeth

Het derde elftal van Dierense Boys, dat onder leiding staat van de ‘Dierense Fatih Terim’ Erhan Ciftci, heeft zondag weer

Nike wordt official teamwear supplier van Vitesse

Nike en Vitesse hebben een vierjarig contract ondertekend. Daarmee wordt Nike official teamwear supplier van Vitesse. Vanaf seizoen 2019|2020 gaat

Vitesse-speler Bayazit geeft unieke rondleiding in spelershotel (VIDEO)

Bilal Bayazit geeft een kijkje achter de schermen van het spelershotel in Karinthië. De doelman neemt je mee naar de

Geverifieerd door MonsterInsights