Trotse Vitesse-fans ‘promoten’ bekerfinale in Nijmegen

Trotse Vitesse-fans ‘promoten’ bekerfinale in Nijmegen

Vooralsnog onbekende Vitesse-fans hebben zaterdagmiddag een oproep gedaan aan Nijmegenaren om de bekerwedstrijd van AZ tegen Vitesse te bekijken. De ludieke actie in Nijmegen werd vastgelegd met een foto, die massaal via WhatsApp werd gedeeld onder Arnhemmers. 

Ludieke actie Vitesse-fans
De ludieke actie van Arnhemse supporters zorgde voor leuk beeldmateriaal in Nijmegen. Zo werd de NEC-bord in de kleuren van de Arnhemse club beplakt met een aankondiging van de bekerfinale tussen AZ en Vitesse. Dit gebeurde zaterdagmiddag op klaarlichte dag, stadinwaarts langs de N325, in Nijmegen. Volgens bronnen dichtbij de ‘plakkers’ zijn ze weer heelhuids aangekomen in Arnhem en hebben ze het overleefd. De bekerfinale tussen Vitesse en AZ is op zondag 30 april.

Reactie op NEC-bekladding
Met de actie van de Vitesse-supporters lijkt er gereageerd te worden op de bekladding van een groot graffitikunstwerk (Onder de Nelson Mandelabrug) van Arnhemmer Esone. De kunstwerk werd onlangs vermoedelijk door supporters van NEC bekladt.

Nummer 1 van Gelderland
Als boodschap aan de Nijmegenaren stond ook nog eens in blokletters aangegeven dat ‘Vitesse al 125 jaar de nummer 1 is van Gelderland.’ De clubleiding van NEC en Vitesse hebben nog niet gereageerd op de actie van de Arnhemmers.



Related Articles

Brievenbus en ramen opgeblazen terwijl bewoonster thuis is

Zaterdagavond rond 21.00 uur is er een brievenbus opgeblazen. Hierbij zijn ook meerdere ramen vernield.

Beelden gewapende overval juwelierszaak Istanbul Center

Tot op heden is er geen verdachte aangehouden van de overval van de juwelierszaak Istanbul Center aan de Steenstraat in

Turkse jongen vertelt vader dat hij homo is….

Deze Duitse-Turk vertelt zijn vader dat hij een relatie heeft. Zijn vader moet erom lachen met de vraag; “jij?”. Vervolgens

Geverifieerd door MonsterInsights