Ali Deniz en Bahadir Arabaci aanwezig bij bouwwerkzaamheden Gastronoom

by AMS97531A123 | 2 april 2017 10:19

Gastronoom-directeur Ali Deniz [1]en zakelijke partner Bahadir Arabaci[2] waren onlangs aanwezig bij de start van de bouwwerkzaamheden van de nieuwste vestiging van de Gastronoom in Arnhem. De twee voetbalgoeroes uit Arnhem kennen elkaar nog goed uit hun tijd bij ESCA (AFC Arnhem) en Elsweide en zijn nu ook succesvol op zakelijk gebied.

Gastronoom blijft groeien
De succesvolle Turkse Arnhemmer maakte eerder al bekend dat de Gastronoom blijft groeien en een vestiging gaat openen in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Kwalitaria Gastronoom zal naar verwachting rond 10 mei officieel opengaan.

[3]


Gestart met afronding winkel
Vrijdagmiddag was de start van de bouwwerkzaamheden van nieuwste vestiging[4] van de Gastronoom. De Arnhemse cafetaria-keten[5] timmert succesvol aan de weg en heeft inmiddels meer vestigingen dan de McDonald’s in Arnhem. Na De Gastronoom in Schuytgraaf komen er ook mogelijk nieuwe vestigingen in Arnhem.

Binnenkant Gastronoom Schuytgraaf

 

De twee Arnhemse zakenpartners gingen vrijdag een kijkje nemen bij de start van de werkzaamheden. De winkels in het winkelcentrum zijn inmiddels gebouwd door Multi Netherlands en zullen nu helemaal klaar gemaakt worden voor de opening in mei.

[6]


Endnotes:
  1. Ali Deniz : http://haberarnhem.nl/?p=11281
  2. Bahadir Arabaci: http://haberarnhem.nl/?p=13153
  3. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  4. nieuwste vestiging: http://haberarnhem.nl/?p=14757
  5. cafetaria-keten: http://haberarnhem.nl/?p=3086
  6. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/04/02/ali-deniz-en-bahadir-arabaci-aanwezig-bij-bouwwerkzaamheden-gastronoom/