De held van Konya ook succesvol als jeugdtrainer bij Elsweide

De held van Konya ook succesvol als jeugdtrainer bij Elsweide

Voetbalclub Elsweide doet het steeds beter en beter. De club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf levert inmiddels al jeugdspelers aan BVO’s en doet ook aan talentontwikkeling. De club maakte eerder ook al bekend dat leiders en trainers van de club meer aandacht en begeleiding krijgen.

Tweede succestrainer in huis
Na succestrainer Harun Koprulu heeft ook Elsweide een andere bekende trainer die het goed doet in de competitie van jeugdvoetballers Onder 9 jaar. Oud-Vitesse speler Mehmet Boga is al een periode actief als trainer van het eerste elftal Onder 9. En doet het bijzonder goed in de vijfde klasse. Afgelopen zondag won het elftal van Boga thuis met 7-0 van Westervoort 3G, de week ervoor werd ook Rheden 2G met 0-7 weggepoetst.
Veel talenten en kampioenen
Het elftal van Boga, met lokale talenten zoals Ryan, Semih, Ensar, Egemen, Semih, Bartu en Furkan hebben dit seizoen alle wedstrijden gewonnen met maar twee tegendoelpunten. Elsweide Onder 9 gaat dan ook voor het kampioenschap in de vijfde klasse. De ploeg van Boga wordt gevolgd door Veluwezoom (2) met 18 punten en DVV (5) met 15 punten.

14 mei 2016 was al een bijzondere dag voor de Turkse Arnhemmer. Hij werd toen al kampioen in de derde klasse met de F1 tijdens zijn eerste klus als trainer. Arnhemse voetbalkenners zien dan ook meer toekomst in Boga als voetbaltrainer.
ReactiesRelated Articles

Ronaldo raakt geblesseerd! Goodbye great player

Ronaldo raakte zondagavond tijdens het EK-finale al geblesseerd na 16 minuten. De sterspeler van Real Madrid werd tijdens een duel

Turkse trots bij Arnhemse kampioenselftal ESA O15-5

Alperen Solmaz, Mustafa Kucuk, Osman Becerikli en Orkun Keyfi zijn gelukkiger dan ooit. De Nederlandse Turken bij de Arnhemse club

Vitesse oefent tegen nummer twee Turkse competitie

Vitesse speelt zaterdag tegen de Turkse nummer twee in Oostenrijk. Reacties