De held van Konya ook succesvol als jeugdtrainer bij Elsweide

De held van Konya ook succesvol als jeugdtrainer bij Elsweide

Voetbalclub Elsweide doet het steeds beter en beter. De club uit de Arnhemse wijk Presikhaaf levert inmiddels al jeugdspelers aan BVO’s en doet ook aan talentontwikkeling. De club maakte eerder ook al bekend dat leiders en trainers van de club meer aandacht en begeleiding krijgen.

Tweede succestrainer in huis
Na succestrainer Harun Koprulu heeft ook Elsweide een andere bekende trainer die het goed doet in de competitie van jeugdvoetballers Onder 9 jaar. Oud-Vitesse speler Mehmet Boga is al een periode actief als trainer van het eerste elftal Onder 9. En doet het bijzonder goed in de vijfde klasse. Afgelopen zondag won het elftal van Boga thuis met 7-0 van Westervoort 3G, de week ervoor werd ook Rheden 2G met 0-7 weggepoetst.
Veel talenten en kampioenen
Het elftal van Boga, met lokale talenten zoals Ryan, Semih, Ensar, Egemen, Semih, Bartu en Furkan hebben dit seizoen alle wedstrijden gewonnen met maar twee tegendoelpunten. Elsweide Onder 9 gaat dan ook voor het kampioenschap in de vijfde klasse. De ploeg van Boga wordt gevolgd door Veluwezoom (2) met 18 punten en DVV (5) met 15 punten.

14 mei 2016 was al een bijzondere dag voor de Turkse Arnhemmer. Hij werd toen al kampioen in de derde klasse met de F1 tijdens zijn eerste klus als trainer. Arnhemse voetbalkenners zien dan ook meer toekomst in Boga als voetbaltrainer.
ReactiesRelated Articles

VIDEO Soufiane Touzani over de situatie van zijn broeder Abdelhak Nouri aan IE-DER-EEN

Sufiane Touzani was tot nu toe nog niet klaar om een reactie te geven omtrent de gebeurtenissen van zijn broeder

Turkse International tekent bij Italiaanse grootmacht Inter Milan

De Turkse International wordt weggekaapt bij de Turkse club en tekent bij Inter Milan. Reacties

Voetballer de Paasberg traint ook tijdens vakantie in Turkije

De aanvaller van voetbalvereniging De Paasberg uit Arnhem, Murat Senyer, geniet van zijn vakantie in Turkije. Hij is tijdens zijn