Opening Syrische supermarkt laat nog steeds op zich wachten

Opening Syrische supermarkt laat nog steeds op zich wachten

Arnhem telt de laatste jaren steeds meer Syriers en inwoners uit het Midden-Oosten die de hoofdstad van Gelderland kiezen als woonplaats. Dit bracht een nog onbekende ondernemer op het idee om een supermarkt te openen met Syrische en Libanese levensmiddelen. Of het idee ook succes gaat opleveren is niet bekend.

Nog steeds Coming Soon
Het bedrijf dat aan de bloemstraat in Arnhem gaat komen is nog steeds niet open ondanks dat er al weken/maanden gepromoot wordt dat de supermarkt er aan zit te komen. Meer dan alleen ‘Opening Soon’ is er niet te zien. Wie de eigenaar van DUZ Center is, is ook niet bekend. Mogelijk zijn er problemen met de vergunning voor het openen van de zaak.




Locatie slecht bereikbaar
DUZ Center Alshami ligt aan de bloemstraat in Arnhem, een zijstraat van de steenstraat in Arnhem. De locatie is alles behalve geschikt voor een supermarkt omdat het amper opvalt en slecht bereikbaar is met de auto. De bedrijven hiervoor hielden het helaas ook niet lang voor. Zelfs een wokcenter hield het geen paar weken vol. En de vraag is of Arnhem met een overvloed aan Oosterse supermarkten wel zit te wachten op een nieuwe Oosterse supermarkt.

Het bedrijf is ook niet te bereiken voor meer informatie over de opening. Ook via de Kamer van Koophandel kunnen we geen gegevens vinden van DUZ Center aan de bloemstraat.






Related Articles

Prijsvraag voor creatieve invulling Gele Rijdersplein

Het Gele Rijdersplein is al langere tijd een zorgenkindje in het Arnhemse centrum. Woensdag 9 oktober sprak de raad opnieuw

Wethouder Jan van Dellen: ‘Eind 2020 kunnen Arnhemmers terecht in het nieuwe zwembad’

Komend voorjaar (2019) kan worden gestart met de voorbereidingen voor de nieuwbouw van zwembad Valkenhuizen. (foto: Pixabay.com)

Strafeisen voor flatbrand Arnhem bekend gemaakt

De twee jongens die er van worden verdacht een fatale brand te hebben veroorzaakt in Arnhem krijgen een taakstraf als

Geverifieerd door MonsterInsights