Voorzitter ondernemersvereniging TOV presenteert nieuwste lid

Voorzitter ondernemersvereniging TOV presenteert nieuwste lid

De voorzitter van de Turkse ondernemersvereniging Aziz Zeyrek presenteerde donderdagavond een bijzondere foto met een van de nieuwste leden van de Turkse ondernemersvereniging. De redactie van HaberArnhem werd hierover getipt.

Nieuwe eigenaar voor Maksim
Partycentrum Maksim uit Westervoort was uitgenodigd voor een bijeenkomst van de ondernemersvereniging waarbij ook voorzitter Aziz Zeyrek en anderen bij aanwezig was. Sinds kort heeft Maksim een nieuwe eigenaar en management. Dit maakten we ook al bekend in eerdere publicaties.
Officieel lid van TOV
Yilmaz Gumus werd donderdagavond officieel lid van de Turkse ondernemersvereniging (TOV) en kreeg ook persoonlijk een speldje van de voorzitter. Nieuwe leden krijgen altijd een speldje als blijk van dank voor hun bijdrage en keuze. De Turkse ondernemersvereniging is de laatste jaren actiever en is ook betrokken bij allerlei sociaal maatschappelijke activiteiten in de stad.

Maksim Zalencentrum is een van de oudste en bekendste zalencentrum in Gelderland. Oprichter Adil Karakaya zorgde voor een unicum in Arnhem en omgeving door jarenlangs als enige multiculturele bruiloften te organiseren in Westervoort. Tegenwoordig is hij betrokken bij Oldebeth Exclusive in Wehl.
ReactiesRelated Articles

Wilders weigert baklava van bekende Turkse horecaondernemer

Geert Wilders kreeg woensdagmiddag baklava aangeboden van de bekende Turkse horecaondernemer Chico van Chico’s Place uit Arnhem. De extreemrechtse politicus

Jonge ondernemers uit Arnhem nemen het platform van RoomEasy over

Afgelopen Maandag hebben Furkan Andal (23) en Mustafa Alagoz (22) RoomEasy overgenomen van Sebastiaan Smits. Reacties

20-jarige komt om na botsing tegen een boom

Donderdagochten heeft er een eenzijdig ongeluk plaatsgevonden aan de Garderenseweg in Ermelo. Bij dit ongeluk is een 20-jarige jongeman uit