Voorzitter ondernemersvereniging TOV presenteert nieuwste lid

Voorzitter ondernemersvereniging TOV presenteert nieuwste lid

De voorzitter van de Turkse ondernemersvereniging Aziz Zeyrek presenteerde donderdagavond een bijzondere foto met een van de nieuwste leden van de Turkse ondernemersvereniging. De redactie van HaberArnhem werd hierover getipt.

Nieuwe eigenaar voor Maksim
Partycentrum Maksim uit Westervoort was uitgenodigd voor een bijeenkomst van de ondernemersvereniging waarbij ook voorzitter Aziz Zeyrek en anderen bij aanwezig was. Sinds kort heeft Maksim een nieuwe eigenaar en management. Dit maakten we ook al bekend in eerdere publicaties.




Officieel lid van TOV
Yilmaz Gumus werd donderdagavond officieel lid van de Turkse ondernemersvereniging (TOV) en kreeg ook persoonlijk een speldje van de voorzitter. Nieuwe leden krijgen altijd een speldje als blijk van dank voor hun bijdrage en keuze. De Turkse ondernemersvereniging is de laatste jaren actiever en is ook betrokken bij allerlei sociaal maatschappelijke activiteiten in de stad.

Maksim Zalencentrum is een van de oudste en bekendste zalencentrum in Gelderland. Oprichter Adil Karakaya zorgde voor een unicum in Arnhem en omgeving door jarenlangs als enige multiculturele bruiloften te organiseren in Westervoort. Tegenwoordig is hij betrokken bij Oldebeth Exclusive in Wehl.






Related Articles

Ondernemers woedend na verdwijnen parkeerplaatsen bij Espressobar Tape

Bij Espressobar Tape hebben ze vermoedelijk goede banden met afdelingen vergunningen van de gemeente Arnhem. Sinds een week zijn namelijk twee openbare parkeerplaatsen aan

Marcouch sluit ‘schuurtje’ na vondst hennep (200.000 euro)

Arnhem is nog steeds booming voor alle takken economie. Ook voor onze ‘kwekers’ in de stad die er alles aan

Burgemeester Marcouch sluit weer een pand in Arnhem na vondst mega kwekerij

Wie nog niet wist wie de burgemeester van Arnhem is, komt daar vrij snel achter. Ahmed Marcouch, burgemeester in Arnhem,

Geverifieerd door MonsterInsights