19 euro: Zonder overstappen van Arnhem naar Düsseldorf met de trein

19 euro: Zonder overstappen van Arnhem naar Düsseldorf met de trein

Gisterenmiddag werd de nieuwe treinverbinding tussen Arnhem en Düsseldorf officieel geopend. Treinreizigers kunnen nu elk uur zonder overstappen met de trein reizen naar Düsseldorf. 




Sneller en makkelijker naar Duitsland
Met de Rhein-Ijssel-Express is het Duitse Rheinland en Ruhrgebied sneller en makkelijker te bereiken voor Arnhemmers. Op de website van de gemeente stond verder het volgende hierover aangegeven: ‘Vanuit Arnhem rijdt de trein via Zevenaar naar onder andere Emmerich, Oberhausen en Duisburg naar eindbestemming Centraal Station Düsseldorf. De trein rijdt elke werkdag van 05.44 uur tot 22.44 uur.’

Tickets rond de 29 euro
De tickets die rond de 29 euro kosten kunnen worden gekocht via de website van NS Internationaal, een ticketautomaat of de servicebalie op het station Arnhem Centraal.

Vooral voor de bezoekers van attractieparken en nachtreizigers naar Duitsland is het mogelijk interessanter om met de trein te gaan in plaats van met de auto.






Related Articles

Update 23:20 BREAKING Explosie bij Ataturk International Airport

23:20 Inmiddels komen er bevestigingen dat er 28 doden zijn en meer dan 60 gewonden naar aanleiding van aanslagen van

Meerdere Arnhemmers aangehouden na vondst drugs en vuurwapens

De politie heeft meerdere personen aangehouden in een grootschalig drugsonderzoek.

Wie mag de Cultuurprijs 2016 van Arnhem (2500 euro) in ontvangst nemen?

De gemeente Arnhem roept iedereen in de stad op om een culturele instelling, organisatie of kunstenaar voor de te dragen

Geverifieerd door MonsterInsights