Homostel uit Arnhem hoort opgepakt te worden vanwege kindermishandeling

Homostel uit Arnhem hoort opgepakt te worden vanwege kindermishandeling

Het homostel uit Arnhem dat nu wereldberoemd is geworden vanwege een vreemde ‘mishandeling’ hoort eigenlijk opgepakt te worden vanwege mishandeling van minderjarige kinderen. Sinds donderdagavond zijn alle vijf verdachten van de ‘mishandeling’ van het homostel vrijgelaten en verklaarden ze allemaal, afzonderlijk van elkaar, dat een van de homoseksuele mannen als eerste de klap uitdeelde. (foto: screenshot youtube)
Homolobby maakt ‘mishandeling’ erger
Dit maakt het nieuws over de mishandeling natuurlijk weer opzienbarender dan dat het al was. Heel Nederland ging er namelijk van uit, dankzij onze homolobby en Barbara Barend, dat de heren in elkaar werden geslagen omdat ze hand in hand liepen. Alle andere verhalen hierover klopten niet of komen uit de fabeltjeskrant. maar omdat je in Nederland bijna niet kritisch mag zijn over homoseksuelen krijgt natuurlijk als een andere wending. Als je niet oplet wordt je meteen als homohater of homofoob neergezet.

Geen reden voor langere hechtenis
De onderzoeksrechter was nog gelukkig verstandig (en onafhankelijk) en liet de minderjarige kinderen vrij omdat er geen reden was om ze langer in hechtenis te houden. De kans op herhaling van hun gedrag acht de rechter-commissaris klein en er was zelfs geen onderzoeksbelang om ze langer vast te houden. Wel blijven deze kinderen nog verdachte. Dat de verdachten allemaal minderjarig zijn en geen strafblad hebben speelde ook een rol volgens de rechtbank. De mannen neerzetten als halve criminelen omdat ze om vier ’s nachts naar huis liepen met een betonschaar, gaat natuurlijk iets te ver. Vooral omdat er uberhaupt geen betonschaar was en de kinderen niet hadden gedronken. Het homostel zou wel dronken geweest zijn.

Homostel veroorzaakte problemen zelf
Rekening houdend met bovenstaande uitspraken van de rechter, de uitspraken van de minderjarige jongens en de homoseksuele mannen kunnen we nu alvast concluderen dat de twee heren zelf problemen hebben veroorzaakt. Ze kwamen dronken over, vielen de jongens lastig en begonnen zelfs als eerste te slaan. 99% van alle Nederlanders zouden de minderjarige kinderen gelijk geven als het om een stel zou gaan met een Marokkaanse of Antilliaanse achtergrond.  Eigenlijk zouden de mannen dus ook gewoon als verdachte opgepakt moeten worden totdat de zaak helemaal is uitgezocht.
ReactiesRelated Articles

Barber Mehdi Forutan krijgt een nieuwe Turkse collega

De bekende Arnhemse barber Mehdi Forutan pakt alles groots aan. Sinds een paar weken heeft hij een eigen barbersalon aan

Arnhemmer van de week: Kippenvanger Rahmi Gemril

Arnhemmer Rahmi Gemril is een voorbeeldfiguur voor veel Arnhemmers. Gemril is eigenlijk geen Arnhemmer, maar komt uit Zevenaar, maar omdat

Politie pakt Klarendaller op voor diefstal bij bekende Kunstenaar

De politie heeft op dinsdag 25 augustus, ongeveer drie weken nadat diefstal was gepleegd, een verdachte opgepakt die betrokken was