Gastronoom presenteert ook GastroSushi in Arnhem-Zuid

Gastronoom presenteert ook GastroSushi in Arnhem-Zuid

De vestiging van de Arnhemse cafetariaketen De Gastronoom in de Schuytgraaf komt met iets nieuws in het assortiment. Vandaag werd bekend dat De Gastronoom in Schuytgraaf ook een echte GastroSushi afdeling krijgt.




GastroSushi bij de Gastronoom
Bezoekers van de Gastronoom in Schuytgraaf kunnen vanaf 10 mei behalve vers gemaakte friet en snacks ook speciale sushigerechten bestellen. Volgens de eerste berichten kan de klant een keuze maken uit meer dan 13 verschillende soorten sushigerechten. Of het er meer gaan worden is niet bekend gemaakt door de PR-afdeling van De Gastronoom.

10 mei officiele opening
De opening van de Gastronoom in Schuytgraaf is op 10 mei wanneer het winkelcentrum ook officieel opengaat. Geen enkele andere vestiging van De Gastronoom heeft op dit moment Sushi-gerechten in het assortiment, waardoor de opening van de vestiging in Arnhem-Zuid extra bijzonder is.

De Gastronoom is, onder leiding van Ali Deniz, enorm gegroeid in de laatste jaren en heeft inmiddels ook meer vestigingen dan de McDonald’s.






Related Articles

Tot 50% korting bij Piet Zoomers op bekende merken

Piet Zoomers doet er alles aan om op te vallen met actie’s en uitverkopen. Zo adverteerde het bedrijf onlangs in

Baltovenaar neemt op opmerkelijke wijze afscheid van OBW

Baltovenaar Fatih Ilkhan De 22-jarige Fatih Ilkan kennen we in de voetbalwereld als de baltovenaar. We keennen hem niet alleen

Wederom overeenkomst voor 51 woningen in Schuytgraaf

Donderdag 14 januari jl. ondertekenden Jack van Rens namens ontwikkelingsmaatschappij de Eldense Zeeg en wethouder Gerrie Elfrink namens de gemeente

Geverifieerd door MonsterInsights