VIDEO Hollandse vrouw gaat zomaar tekeer tegen ‘vluchteling’

VIDEO Hollandse vrouw gaat zomaar tekeer tegen ‘vluchteling’

Een Hollandse dame ging zeer recent nogal tekeer tegen een 19-jarige jongeman die last had van het harde getik van de dame. Beiden waren, samen anderen, aan het ‘studeren’ in een bibliotheek ergens in Nederland. Het is niet bekend om welke stad het gaat.
Vriendelijk verzoek om rustig te tikken
Toen de 19-jarige jongen de dame vriendelijk verzocht om iets rustiger om te gaan met haar toetsenbord ging de dame nogal hevig tekeer. Ook omstanders kregen opmerkingen te horen toen ze er zich mee gingen bemoeien.

Beelden van ‘Christendame’
De vrouw was woedend dat haar werd gevraagd of ze rustiger kon gaan typen.  Ze werd namelijk altijd al gediscrimineerd door iedereen. Alle aanwezigen zouden last hebben gehad van haar luidruchtige toetsenbordgebruik. De 19-jarige jongen was voorbereid en nam alles op om te bewijzen hoe de blonde dame tekeer ging en allerlei rassenkwesties erbij haalde. De dame in kwestie ziet u hieronder:
ReactiesRelated Articles

Sjoemelt xenofobe moslimhater Geert Wilders met Twittervolgers?

Het Twitteraccount van Geert Wilders beleeft de afgelopen drie weken een turbulente tijd. Zijn aantallen volgers zijn dwars door het

Turkse president Erdogan moet dreigementen nu een keer waar maken

Gisteren nam het Europees Parlement een besluit om de onderhandelingen met Turkije over een eventuele toetreding tot de EU op

Emile Roemer (SP) jaloers op Turkse president Erdogan

Emile Roemer is opnieuw ‘gekozen’ als lijsttrekker van de SP. De grote man bij de SP is kennelijk jaloers op