Veel klachten over Arnhemmer na ‘drifting’ met BMW op klaarlichte dag

Veel klachten over Arnhemmer na ‘drifting’ met BMW op klaarlichte dag

Een onbekende Arnhemmer heeft voor veel klachten gezorgd nadat hij met zijn monster BMW aan het driften (slippen met de handrem) was op klaarlichte dag. Op de beelden is ook te zien dat de BMW-bestuurder op het nippertje een aanrijding voorkomt met een lijnbus.
Stoere BMW
Volgens anonieme bronnen zijn de bestuurders van de BMW bekend om hun liefde voor BMW’s en met name de oude versie’s van deze BMW’s. Om wie het precies gaat kunnen wij niet bekend maken, omdat we nog niet alle informatie hierover binnen hebben. Wel weten we dat er meerdere gasten zijn die dit soort kunstwerken achterlaten.

Filmpje meer dan 200.000 keer bekeken
Een filmpje hierover dat op Dumpert werd gezet is inmiddels al door duizenden mensen bekeken. Niet iedereen is kritisch natuurlijk. Er zijn ook veel mensen die het prachtig vinden dat je dit kunt doen met je auto.
ReactiesRelated Articles

Cafetaria Presikhaaf: Goedkoopste en lekkerste kapsalon van Arnhem

Sinds kort is het ook mogelijk om bij  Cafetaria Presikhaaf en Lale Döner en Bakkerij en (naast elkaar,Gildemeesterplein 310) te bestellen.

Steenstraat: Bizz Elektro & Verlichting verkoopt bijzondere en leuke lampen

Mocht je altijd al je eigen lamp willen ontwerpen tegen betaalbare prijzen? Dan hoef je voortaan niet meer naar de

Arnhemse Sabriena overvallen en beroofd in eigen huis

Sabriena Schrader uit Arnhem is zeer recent overvallen en beroofd in haar eigen huis. De beautyspecialist maakte dit zelf bekend