TVK Transport hoofdsponsor van prestigieuze kickbokstoernooi in Elst

TVK Transport hoofdsponsor van prestigieuze kickbokstoernooi in Elst

De Arnhemse kickboksgoeroe Mesut Cam heeft de laatste voorbereidingen afgerond voor het kickbokstoernooi dat op tweede paasdag gehouden zal worden in de Helster in Elst. Het jaarlijks terugkerende kickboks-event wordt altijd tijdens Tweede Paasdag georganiseerd. Het toernooi Born 2 Fight wordt jaarlijks georganiseerd en staat bekend om de grote kickboksnamen die strijden voor een titel.




Exclusieve 8-mans toernooi
Tijdens Tweede Paasdag is er ook een bijzondere titel te winnen voor de mannen die tegen elkaar gaan strijden. Zo is er een exclusieve toernooi waar acht kickboksers aan gaan meedoen. De winnaar komt in aanmerking voor een hoofdprijs van 2000 euro dat mogelijk wordt gemaakt door TVK Transport. Deelnemers in de C-klasse (-80KG) strijden voor deze titel.

Arnhemse MMA-gevecht
Voor de neutrale kijker zijn er een aantal prachtige wedstrijden waar je van kunt gaan genieten. Zo is er een Prestige Fight (-100kg) tussen Glen Gonzales en Ralp Blewanus. Arnhemmer Karim Bourarassi zal het in een MMA pro gevecht opnemen tegen Harun Kina (75kg). Hasan Cosar mag het in de A-klasse opnemen tegen Ervet Manga. Ook het gevecht tussen Joey Brouwer en Nino Klopman is er een om bij te wonen.

De spelers zullen allemaal een dag van te voren gewogen worden tijdens een presentatiemoment. Ook is er dan gelegenheid om foto’s te maken met de kickboksers en MMA’ers die mee gaan doen aan Born 2 Fight.






Related Articles

Enige voetbalclub in Arnhem waar een iftar-maaltijd wordt aangeboden

Arnhem heeft als Gelderse hoofdstad veel voetbalclubs met veel Arnhemse leden. De clubs doen er ook alles aan om nieuwe

Hond bijt politieagent in arm en laat niet los

Een bekende Arnhemse wijkagent heeft donderdag een pittige dag meegemaakt toen hij werd gebeten door een politiehond in zijn arm.

Monki opent nieuwe winkel aan de Roggestraat 29-30 in Arnhem

ARNHEM – Kledingwinkel Monki opent binnenkort haar deuren aan de Roggestraat 29-30 in Arnhem.

Geverifieerd door MonsterInsights