Gratis koffie en gebak tijdens paasshow Autobedrijf Tomarza

Gratis koffie en gebak tijdens paasshow Autobedrijf Tomarza

Autobedrijf Tomarza aan de Veldoven 15 in Arnhem is ook geopend op tweede paasdag. Het bedrijf maakte in een persbericht bekend dat het gratis koffie en gebak zal aanbieden tijdens deze paasshow. De showroom zit namelijk helemaal vol met allerlei betaalbare en luxe auto’s, waaronder prachtige Volkswagen polo’s of Golf 7’s. 
Bezoek de paasshow van Tomarza
Mocht u van plan zijn om samen met uw vrouw een meubelboulevard te bezoeken dan is het verstandiger om dit nog even uit te stellen en eerst de paasshow van autobedrijf Tomarza te bezoeken. Tomarza is een van de bekendste autobedrijven in Arnhem en heeft veel occasions en nieuwe auto’s op voorraad.

Veel korting
Het autobedrijf heeft ook verschillende stuntacties om auto’s aan te bieden. Een extra inruilpremie of een dikke korting behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag zelf op locatie naar de mogelijkheden, de medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden tijdens de paasshow.

Eigen onderhoud- en reparatieafdeling
Tomarza heeft ook een eigen onderhoud- en reparatieafdeling waardoor het niet afhankelijk is van derden. Het bedrijf heeft een enorme voorraad aan bekende automerken en verschillende sportwagens.
ReactiesRelated Articles

VIDEO Vrouw wordt overvallen man krijgt hartinfarct

Terwijl deze mevrouw zoals gewoonlijk gaat pinnen keert haar man ondertussen de auto. Reacties

‘Anonieme’ Arnhemmer wenst iedereen alvast een fijne Suikerfeest

De Ramadan blijft een traditie voor een ‘anonieme’ Arnhemmer om zijn kunstwerk aan de stad te tonen. Sinds de laatste

Bewoners schrikken vannacht van lichte ´aardbeving´ in Arnhem

De redactie kreeg vanochtend een melding van een lichte aardbeving in de Arnhemse wijk Malburgen. In Arnhem-Zuid werd vannacht rond