Gratis koffie en gebak tijdens paasshow Autobedrijf Tomarza

Gratis koffie en gebak tijdens paasshow Autobedrijf Tomarza

Autobedrijf Tomarza aan de Veldoven 15 in Arnhem is ook geopend op tweede paasdag. Het bedrijf maakte in een persbericht bekend dat het gratis koffie en gebak zal aanbieden tijdens deze paasshow. De showroom zit namelijk helemaal vol met allerlei betaalbare en luxe auto’s, waaronder prachtige Volkswagen polo’s of Golf 7’s. 
Bezoek de paasshow van Tomarza
Mocht u van plan zijn om samen met uw vrouw een meubelboulevard te bezoeken dan is het verstandiger om dit nog even uit te stellen en eerst de paasshow van autobedrijf Tomarza te bezoeken. Tomarza is een van de bekendste autobedrijven in Arnhem en heeft veel occasions en nieuwe auto’s op voorraad.

Veel korting
Het autobedrijf heeft ook verschillende stuntacties om auto’s aan te bieden. Een extra inruilpremie of een dikke korting behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag zelf op locatie naar de mogelijkheden, de medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden tijdens de paasshow.

Eigen onderhoud- en reparatieafdeling
Tomarza heeft ook een eigen onderhoud- en reparatieafdeling waardoor het niet afhankelijk is van derden. Het bedrijf heeft een enorme voorraad aan bekende automerken en verschillende sportwagens.
ReactiesRelated Articles

Drie Arnhemse Shisha Lounges ontvangen een dwangsom van gemeente

De gemeente heeft naar aanleiding van een handhavingsactie in de nacht van zaterdag 17 december samen met de politie en

Crimineel in opleiding (21) aangehouden voor verboden wapenbezit

Een minder slimme crimineel in opleiding werd onlangs in Arnhem aangehouden voor verboden wapenbezit. De Arnhemmer (21) werd tijdens een

KIJK NU LIVE! Spectaculaire beelden Turkse straaljagers in Leeuwarden

Spectaculaire show van Turkse straaljagers in Leeuwarden. Reacties