Gratis koffie en gebak tijdens paasshow Autobedrijf Tomarza

by AMS97531A123 | 15 april 2017 12:35

Autobedrijf Tomarza aan de Veldoven 15 in Arnhem is ook geopend op tweede paasdag. Het bedrijf maakte in een persbericht bekend dat het gratis koffie en gebak zal aanbieden tijdens deze paasshow. De showroom zit namelijk helemaal vol met allerlei betaalbare en luxe auto’s, waaronder prachtige Volkswagen polo’s of Golf 7’s. 

[1]


Bezoek de paasshow van Tomarza
Mocht u van plan zijn om samen met uw vrouw een meubelboulevard te bezoeken dan is het verstandiger om dit nog even uit te stellen en eerst de paasshow van autobedrijf Tomarza te bezoeken. Tomarza is een van de bekendste autobedrijven in Arnhem en heeft veel occasions en nieuwe auto’s op voorraad.

Veel korting
Het autobedrijf heeft ook verschillende stuntacties om auto’s aan te bieden. Een extra inruilpremie of een dikke korting behoort ook tot de mogelijkheden. Vraag zelf op locatie naar de mogelijkheden, de medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden tijdens de paasshow.

Eigen onderhoud- en reparatieafdeling
Tomarza heeft ook een eigen onderhoud- en reparatieafdeling waardoor het niet afhankelijk is van derden. Het bedrijf heeft een enorme voorraad aan bekende automerken en verschillende sportwagens.

[2]


Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/04/15/gratis-koffie-en-gebak-tijdens-paasshow-autobedrijf-tomarza/