Halal slachterij New Atlas al sinds 1989 een begrip in Gelderland

Halal slachterij New Atlas al sinds 1989 een begrip in Gelderland

Halal Slachterij New Atlas is al sinds 1989 een begrip in Arnhem en heel Gelderland. Het bedrijf was een van de eerste halal slachterijen in Nederland en levert tot op de dag van vandaag nog steeds tienduizenden kilo’s aan halalvlees aan de consument in Gelderland. 
Dagelijks vers vlees
Met dagelijks vers vlees en een breed assortiment zorgt New Atlas ervoor dat onder andere de moslimconsument in Arnhem en de omgeving ook zonder twijfels allerlei vleessoorten kan aanschaffen. Dit is namelijk niet ‘standaard’ het geval bij reguliere Nederlandse supermarkten zoals Albert Heijn of Lidle.

Het bedrijf heeft niet alleen moslims als klant, ook Nederlanders met een niet-moslim achtergrond kiezen vaak voor New Atlas als vaste slager. Bronnen bij het bedrijf melden dat er ook vlees aan Horecabedrijven en groothandelaren wordt geleverd.

Maatschappelijk betrokken
Het management van New Atlas is al decennia lang een betrouwbare leverancier voor (halal)vlees in de regio. Het bedrijf is ook betrokken bij allerlei maatschappelijke activiteiten. Zo is het ook een van de belangrijkste sponsors van het sport- en kinderfestival dat bij voetbalclub Elsweide wordt georganiseerd op 22 en 23 april.
ReactiesRelated Articles

Tips en spelregels voor vuurwerk

Nog even en dan is het weer zover: Oud en Nieuw. Traditiegetrouw wordt dan met veel knal- en siervuurwerk het

Sommige straten in Arnhemse wijken al enkele avonden pikdonker

Het is al een paar dagen pikdonker in verschillende Arnhemse straten. Zo kregen wij meldingen van bewoners uit Klarendal, Presikhaaf

Vrijheid door zelfstandig reizen met Openbaar Vervoer

Uit handen van wethouder Ron König ontvingen tien Arnhemmers dinsdagmiddag een certificaat, omdat ze de afgelopen periode zelfstandig hebben leren