Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Ine van Burgsteden donderdag 13 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 33 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

Opvallende namen
De redactie van HaberArnhem kwam ook opvallende namen tegen die we tegenwoordig officieel Nederlander mogen noemen. De man met baard, die naast wethouder Ine van Burgsteden (blond) staat is de beroemde Arnhemse barber Arad van Born 2 Cut. Arad is zijn loopbaan begonnen bij Kapsalon Koksal waar hij jarenlang werkte alvorens hij zijn eigen zaak opende. Hij wordt ook regelmatig gespot in Arnhem als hij boodschappen haalt bij de coop.

Arad is een trendsetter in Arnhem
Volgens verschillende bronnen is de Iraanse barber ook een trendsetter in de stad omdat hij destijds als eerste in Arnhem en omgeving met een (lange) stoere baard kwam opdagen.

Op de foto zien we ook verder Arnhemmers staan die al meer dan 20 jaar in Arnhem wonen en sinds 2017 officieel Nederlander zijn geworden.



Related Articles

Al Fath moskee start met Arabische lessen voor dames

De zustergroep van de Al Fath moskee aan de Van Oldebarneveldstraat 25 in Arnhem begint met Arabische lessen voor dames.

Restauratie Eusebius is een gezamenlijk belang

De Gelderse D66 fractie moet zich maximaal inspannen om de restauratie van de Eusebius gezamenlijk met andere overheden mogelijk te

Meer Arnhemse gezinnen krijgen GelrePas

Vanaf 1 april kunnen meer Arnhemmers gebruik maken van de GelrePas. Alle gezinnen met een inkomen van 130% van de

Geverifieerd door MonsterInsights