Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Ine van Burgsteden donderdag 13 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 33 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

Opvallende namen
De redactie van HaberArnhem kwam ook opvallende namen tegen die we tegenwoordig officieel Nederlander mogen noemen. De man met baard, die naast wethouder Ine van Burgsteden (blond) staat is de beroemde Arnhemse barber Arad van Born 2 Cut. Arad is zijn loopbaan begonnen bij Kapsalon Koksal waar hij jarenlang werkte alvorens hij zijn eigen zaak opende. Hij wordt ook regelmatig gespot in Arnhem als hij boodschappen haalt bij de coop.

Arad is een trendsetter in Arnhem
Volgens verschillende bronnen is de Iraanse barber ook een trendsetter in de stad omdat hij destijds als eerste in Arnhem en omgeving met een (lange) stoere baard kwam opdagen.

Op de foto zien we ook verder Arnhemmers staan die al meer dan 20 jaar in Arnhem wonen en sinds 2017 officieel Nederlander zijn geworden.

ReactiesRelated Articles

Win een een prijs met afgedankte elektrische apparaten

De gemeente Arnhem maakte bekend dat het meedoet aan de goede doelen actie WeCycle, en heeft hierbij hulp nodig van

VIDEO Man op slinkse wijze bestolen bij Rabo Bank in Arnhem

Op vrijdagochtend op 8 mei rond half elf in de ochtend komt een man naar het filiaal van de Rabo

Bekende Gelderse Turk ontmoet Ataturk tijdens Turks Festival Arnhem

De bekende Gelderse Turk, Fatih Yilanci, heeft vrijdagmiddag een ontmoeting gehad met de look-a-like van Ataturk. De look-a-like van Ataturk