Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Ine van Burgsteden donderdag 13 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 33 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

Opvallende namen
De redactie van HaberArnhem kwam ook opvallende namen tegen die we tegenwoordig officieel Nederlander mogen noemen. De man met baard, die naast wethouder Ine van Burgsteden (blond) staat is de beroemde Arnhemse barber Arad van Born 2 Cut. Arad is zijn loopbaan begonnen bij Kapsalon Koksal waar hij jarenlang werkte alvorens hij zijn eigen zaak opende. Hij wordt ook regelmatig gespot in Arnhem als hij boodschappen haalt bij de coop.

Arad is een trendsetter in Arnhem
Volgens verschillende bronnen is de Iraanse barber ook een trendsetter in de stad omdat hij destijds als eerste in Arnhem en omgeving met een (lange) stoere baard kwam opdagen.

Op de foto zien we ook verder Arnhemmers staan die al meer dan 20 jaar in Arnhem wonen en sinds 2017 officieel Nederlander zijn geworden.

ReactiesRelated Articles

Arnhem investeert ruim half miljoen in ‘groen’

Arnhem gaat in 2015 en 2016 voor meer dan een half miljoen investeren in ‘groen in de stad’. Zo wordt

Wraak Turkije: totale vernietiging terreurgroep op komst

Turkije is zaterdag opnieuw opgeschrikt door een dubbele terreuraanslag in Istanbul, waarbij 44 mensen, onder wie 36 politieagenten, zijn omgekomen.

Jason Bourne trekt veel mensen naar de bioscoop in Arnhem

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Na The Bourne Supremacy en de The Bourne