Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Ine van Burgsteden donderdag 13 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 33 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

Opvallende namen
De redactie van HaberArnhem kwam ook opvallende namen tegen die we tegenwoordig officieel Nederlander mogen noemen. De man met baard, die naast wethouder Ine van Burgsteden (blond) staat is de beroemde Arnhemse barber Arad van Born 2 Cut. Arad is zijn loopbaan begonnen bij Kapsalon Koksal waar hij jarenlang werkte alvorens hij zijn eigen zaak opende. Hij wordt ook regelmatig gespot in Arnhem als hij boodschappen haalt bij de coop.

Arad is een trendsetter in Arnhem
Volgens verschillende bronnen is de Iraanse barber ook een trendsetter in de stad omdat hij destijds als eerste in Arnhem en omgeving met een (lange) stoere baard kwam opdagen.

Op de foto zien we ook verder Arnhemmers staan die al meer dan 20 jaar in Arnhem wonen en sinds 2017 officieel Nederlander zijn geworden.

ReactiesRelated Articles

Zwemmen na avondje stappen kost 38-jarige zijn leven

Avondje stappen met vrienden en afsluiten met een zwempartij in de Maas kost 38-jarige man uit Cuijk het leven. Reacties

‘Half Arnhem komt Ramadan-brood halen bij bakkerij Divan

Het is deze dagen drukker dan normaal bij bakkerij Divan aan de Honmelstraat in Arnhem. De bekende Turkse bakkerij zorgt

Bewoners woedend op gemeente vanwege kap gezonde bomen aan Lauwersgracht

De gemeente Arnhem onder leiding van GroenLinks wethouder Cathelijne Bouwkamp houdt vast aan de kap van 5 bomen in het