Zware blessure voor Turkse amateurvoetballer Veluwezoom

Zware blessure voor Turkse amateurvoetballer Veluwezoom

Hamit Dilekci, amateurvoetballer bij Veluwezoom 3, heeft afgelopen zondag een zware blessure opgelopen tijdens een oefenwedstrijd tegen Dierense Boys  (4).  (foto: Dilekci 1e van rechts zittend)

Vriendenelftal Veluwezoom
De aanvallende middenvelder van Veluwezoom speelt tegenwoordig bij een vriendenelftal met onder andere Mehmet Akpolat, Ismet Dilekci, Kadir Bozdag en Ali Deniz. In het oefenduel stonden de ‘Arnhemmers’ van Veluwezoom nog met 0-6 voor toen Dilekci geblesseerd raakte.
Eerst niet veel aan de hand
Volgens bronnen tijdens de wedstrijd was er niet veel aan de hand toen Hamit Dilekci en de tegenstander voor de bal gingen. Na een luchtduel kwam Dilekci op zijn rug terecht en kon hij zich daarna nog amper bewegen. Een ambulancewagen moest ter plekke komen om hulp te bieden. Na een eerste controle bleek de voetballer van Veluwezoom ‘niets ergs’ te hebben, totdat hij de volgende dag hoorde dat hij gebroken wervels had.

Volgens bronnen dichtbij de speler wordt hij dan ook dinsdag direct opgenomen in het ziekenhuis en zal hij een operatie moeten ondergaan.

Later meer…
ReactiesRelated Articles

VIDEO De politie in Nederland maakt nu ook gebruik van een stroomstootwapen/Taser

De politie in Nederland maakt per 1 februari 2017 gebruik van een stroomstootwapen. Reacties

Shisha Bar-oorlog in Arnhem is nu echt een feit

Arnhem krijgt na een Turkse supermarktoorlog nu ook een Shisha Bar-oorlog. Volgens de laatste berichten komen er twee Shisha Bar’s

Het moment van een agent dat hij denkt “het is hij of ik”

Deze politieagent legt uit dat politiewerk niet altijd even leuk en makkelijk is. Reacties