Zware blessure voor Turkse amateurvoetballer Veluwezoom

Zware blessure voor Turkse amateurvoetballer Veluwezoom

Hamit Dilekci, amateurvoetballer bij Veluwezoom 3, heeft afgelopen zondag een zware blessure opgelopen tijdens een oefenwedstrijd tegen Dierense Boys  (4).  (foto: Dilekci 1e van rechts zittend)

Vriendenelftal Veluwezoom
De aanvallende middenvelder van Veluwezoom speelt tegenwoordig bij een vriendenelftal met onder andere Mehmet Akpolat, Ismet Dilekci, Kadir Bozdag en Ali Deniz. In het oefenduel stonden de ‘Arnhemmers’ van Veluwezoom nog met 0-6 voor toen Dilekci geblesseerd raakte.
Eerst niet veel aan de hand
Volgens bronnen tijdens de wedstrijd was er niet veel aan de hand toen Hamit Dilekci en de tegenstander voor de bal gingen. Na een luchtduel kwam Dilekci op zijn rug terecht en kon hij zich daarna nog amper bewegen. Een ambulancewagen moest ter plekke komen om hulp te bieden. Na een eerste controle bleek de voetballer van Veluwezoom ‘niets ergs’ te hebben, totdat hij de volgende dag hoorde dat hij gebroken wervels had.

Volgens bronnen dichtbij de speler wordt hij dan ook dinsdag direct opgenomen in het ziekenhuis en zal hij een operatie moeten ondergaan.

Later meer…
ReactiesRelated Articles

Leden adviesraad Jeugdhulp gezocht

Heb je ervaring met hulp voor jongeren, kinderen en (pleeg)ouders of ben je hierin geïnteresseerd? Vind je het interessant hoe

NEC (Onder 9) presenteert teamfoto met Turkse supertalent Ismail Karaman

NEC O9 presenteerde onlangs ook een teamfoto van NEC (Onder 9). Het bijzondere aan NEC O9 is dat de talentvolle

Beelden Ome Joops Tour in de hondekop trein

De tiendaagse fietsroute voor kinderen uit Arnhem van Ome Joops Tour leidde de lange etappe naar Groningen per trein af.