Moskee in Presikhaaf viert Koningsdag met oud Hollandse spelletjes

Moskee in Presikhaaf viert Koningsdag met oud Hollandse spelletjes

De Türkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf viert Koningsdag op een bijzondere manier door verschillende activiteiten te organiseren voor moskeebezoekers en andere wijkbewoners. Heel Presikhaaf is welkom om mee te doen aan allerlei activiteiten. Het initiatief komt van een groepje kinderen die Koningsdag als een uitgelezen kans zien om gezellige happening te organiseren waar iedereen zich thuis voelt.

Verschillende oud-Hollandse spelletjes
Aan de Eemslaan 6 zal op donderdag 27 april verschillende oud-Hollandse spelletjes worden aangeboden. Het bestuur van de moskee regelt ook meerdere springkussens om iedereen een gezellige dag te laten beleven. Ook kunnen kinderen tweedehands spullen verkopen in een speciale ruimte dat die dag wordt mogelijk gemaakt.

Rondleidingen door de moskee
Een rondleiding door de moskee is ook een van de programmaonderdelen van Koningsdag in Presikhaaf. Verder wordt er ook eten en drinken aangeboden; Huisgemaakte Turkse hapjes, lahmacun of Doner Kebab zijn een aantal van deze maaltijden die aangeboden worden.

Koningsdag in Presikhaaf wordt gehouden aan de Eemslaan 6 en duurt van 10:00 uur tot 17:00 uur.



Related Articles

Man voor zijn huis in Het Broek neergestoken, dader vlucht weg

In de Arnhemse wijk Het Broek  in de Valckenierstraat is zondagavond een man neergestoken, door een ‘onbekende’ dader. Het slachtoffer

Wegen in Arnhem afgesloten tijdens WK Inline Skaten

Van 5 tot en met 8 juli vindt het WK Inline Skaten plaats in Arnhem. Alle grote en bekende namen

Barber Talks met raadslid en Albert Heijn man Talip Aydemir

Barber Talks met Alem The Barber publiceerde onlangs zijn meest recente video met zijn gast Talip Aydemir. Bekend als gemeenteraadslid

Geverifieerd door MonsterInsights