Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

De 26-jarige Oscar Schutter is al sinds zijn geboorte fan van de Arnhemse club. Oscar maakt mooie tijden mee nu zijn club na 27 jaar weer in de bekerfinale mag spelen. Inmiddels hebben al meer dan 30.000 mensen gekeken naar het filmpje. (foto: screenshot video)
Vitesse pakt de beker
De fanatieke Vitessefan gelooft er zo in dat Vitesse de beker gaat pakken, dat hij nu al een tatoeage van Vitesse en de Cup heeft laten tatoeren op zijn borst. Omroep Gelderland interviewde Schutter in een (nog niet geopende) tattooshop in Huissen. Op verzoek van Oscar is de tattooshop zelfs eerder geopend om dit mogelijk te maken voor de bekerfinale.

Oscar Schutter heeft geen twijfels. In het interview komt hij er trots voor uit en vertelt dat zijn club met 0-3 gaat winnen van AZ. Hij zal dan voor eeuwig moeten leven met deze tatoeage als Vitesse de beker niet wint. Maar er is niemand in Arnhem die daar natuurlijk anders over denkt:
Bekijk de beelden van Omroep Gelderland:

ReactiesRelated Articles

Arnhem zoekt naar getuigen na mishandeling van mannen met betonschaar

De politie is druk bezig met zoeken naar getuigen naar de mishandeling van twee mannen met een betonschaar. Reacties

Domste koperdieven van Arnhem aangehouden door een ‘foutje’

Twee agenten zagen vrijdagnacht twee vreemde figuren staan bij een fietskar staan die was omgevallen. De mannen waren bezig met

Nieuwste Albert Heijn van Nederland komt in Presikhaaf

De nieuwste Albert Heijn van Nederland komt in 2018 in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Op de voormalige locatie van de