Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

De 26-jarige Oscar Schutter is al sinds zijn geboorte fan van de Arnhemse club. Oscar maakt mooie tijden mee nu zijn club na 27 jaar weer in de bekerfinale mag spelen. Inmiddels hebben al meer dan 30.000 mensen gekeken naar het filmpje. (foto: screenshot video)
Vitesse pakt de beker
De fanatieke Vitessefan gelooft er zo in dat Vitesse de beker gaat pakken, dat hij nu al een tatoeage van Vitesse en de Cup heeft laten tatoeren op zijn borst. Omroep Gelderland interviewde Schutter in een (nog niet geopende) tattooshop in Huissen. Op verzoek van Oscar is de tattooshop zelfs eerder geopend om dit mogelijk te maken voor de bekerfinale.

Oscar Schutter heeft geen twijfels. In het interview komt hij er trots voor uit en vertelt dat zijn club met 0-3 gaat winnen van AZ. Hij zal dan voor eeuwig moeten leven met deze tatoeage als Vitesse de beker niet wint. Maar er is niemand in Arnhem die daar natuurlijk anders over denkt:
Bekijk de beelden van Omroep Gelderland:

ReactiesRelated Articles

Optreden Soner Sarıkabadayı vanavond in Montecarlo

De bekende Turkse zanger Soner Sarıkabadayı zal vanavond een concert geven in club Montecarlo in Nijmegen. Reacties

‘Chico’s Place of Gastronoom foodstand in voormalige locatie Rose’s Lounge’

Een van de bekendste loungecafe’s van Arnhem, Rose’s Lounge wordt op dit moment verbouwd. Voor de liefhebbers van lounge en

VIDEO Vrouw raakt zwaargewond op Nelson Mandelabrug in Arnhem

Afgelopen nacht is een vrouw zwaargewond geraakt op de Nelson Mandelabrug in Arnhem. Reacties