Vitesse spelers gaan vandaag met open bus door Arnhem rijden

Vitesse spelers gaan vandaag met open bus door Arnhem rijden

De officiele huldiging voor het winnen van de KNVB Beker vindt maandagavond plaats. Om het winnen van de Beker extra glans te geven zal rond 18.30 uur een open bus met staf en selectie rondrijden in Arnhem. Tussen 20.00 en 21.00 uur worden de staf en spelers daarna gehuldigd op de Markt in het centrum van Arnhem.




Marktplein al vanaf 15;00 uur open
Vanaf 15:00 uur is het Marktplein alweer open voor de Vitessefans en gaan verschillende DJ’s voor sfeer zorgen. Ook is er gelegenheid voor de fans om allerlei Vitesse artikelen te kopen. De fans kunnen genieten van voldoende eet- en drinkkraampjes die met muntjes betaald kunnen worden. Verschillende grote schermen zullen er voor zorgen dat iedereen goed zicht heeft. Omroep Gelderland zorgt voor de live-beelden van de tour van de bus.

Open bus maakt tour door heel Arnhem
Om 18.30 uur vertrekt de open bus vanaf het Gelredome en zal het via Elden, Elderveld en Schuytgraaf gaan rijden richting De Laar. Daarna rijdt de bus via Rijkerswoers, Kronenburg, Malburgen, Het Broek, Presikhaaf, Geitenkamp en Klarendal naar het centrum. Tussen 20.00 en 21.00 zullen alle spelers en stafleden op het podium zijn. Emile Hartkamp en huis DJ Walter gaan dan voor nog meer sfeer zorgen.






Related Articles

Laffe inbraak bij Arnhemse styliste zussen Nouga’s

Eergisteren is er in de nachtelijke uren ingebroken bij een van de zussen van de Nouga’s. Dit gebeurde in de

Burgemeester Marcouch traint als een beest bij fitnessclub in Arnhem

Burgemeester Marcouch doet toch echt meer dan vergaderen en lintjes knippen tijdens allerlei openingen in de stad. De burgemeester van

Veel belangstelling voor Koningsdag in de Turkiyem moskee

De Turkse Arnhemmers horen meer bij de samenleving dan gedacht. De moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf, viert vandaag ook

Geverifieerd door MonsterInsights