BREAKING Zwaar gewapende politieagenten sluiten Hommelseweg af

BREAKING Zwaar gewapende politieagenten sluiten Hommelseweg af

Update 12:43 uur: Mogelijk overval bij Supercoop aan de Hommelsweg. Dader zou gevlucht zijn naar Klarendal. Politie met man en macht op zoek naar gewapende man….

Update 12:36 uur: Busje van Ministerie van Defensie met soldaten nu ook ter plekke aan gekomen., Situatie wordt steeds grimmiger. Iedereen moet volgens de veiligheidsdiensten nu ook echt naar binnen. Alle deuren moeten dicht, en mensen mogen niet naar buiten in de hele straat…

Update 12:23; Mogelijk een zwaargewapende man in supermarkt de Coop aan de Hommelsweg. Volgens verschillende bronnen zijn  er tientallen agenten en leden van een arrestatieteam ter plekke vanwege een mogelijke persoon die zwaar gewapend rondloopt. Meer informatie ontbreekt op dit moment…..

 

Volgens bronnen dichtbij de Hommelstraat en Hommelseweg is de straat per direct afgesloten vanwege een dreiging. Wat de dreiging precies is , is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een politieinval. Alleen lijkt niemand dit te kunnen bevestigen. De eerste beelden zijn in ieder geval zeer zorgwekkend.




Straat is aan beide kanten afgesloten
De straat is aan beide kanten afgesloten met politiewagens en agenten in kogelvrije vesten. Niemand mag de winkels in of uit. Het gaat om het gedeelte aan de Hommelstraat waar Cafe Tape, De Gastronoom en Divan bakkerij gevestigd zijn. Agenten verzoeken aanwezigen om geen gebruik te maken van fotocamera’s en smartphone’s om beelden te maken. Waarom dit verzocht wordt, is nog niet duidelijk.

Status dreiging niet bekend
Wat de dreiging precies is is niet bekend. Bronnen melden wel dat het mogelijk gaat om een eventuele bommelding. Of dit ook daadwerkelijk het geval is is niet bekend. Het is wel vreemd dat de hele straat is afgesloten voor al het verkeer.




Een helicopter vliegt over de wijk en meerdere politiewagens zijn ter plekke.

Later meer….

Foto’s: 12:27 uur:

Eerdere foto’s





Related Articles

VIDEO Kerk wordt getroffen door blikseminslag tijdens dienst

De Martinikerk in Doesburg werd getroffen door een blikseminslag.

Nu echt officieel! Turkse bankrekening ook zichtbaar bij Belastingdienst

Het zat er al een tijdje aan te te komen, alleen was het niet helemaal duidelijk wanneer dit officieel zou

‘Verwarde’ man steelt Goede Doelen pot weg bij Chico’s Place

Een ‘verwarde’ man vond het dinsdag nodig om de Goede Doelen pot bij Chico’s Place in Arnhem te stelen. We

Geverifieerd door MonsterInsights