Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in de Nederlandse samenleving?

Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in de Nederlandse samenleving?

Blanke Rotterdammers vanuit allerlei lagen van de bevolking waren zondagmiddag woedend en boos na het mislopen van het kampioensfeest door Feyenoord. De voetbalfans met verschillende leeftijden gingen de confrontatie aan met de politie. Politiek Denhaag is stil en Wilders ook natuurlijk.

Agenten bekogeld met bierflessen en vuurwerk
Relschoppers bekogelden de agenten met bierblikken, hekken, stenen, bierflessen en vuurwerk. De ME moest uiteindelijk ingrijpen met de inzet van honden en charges om de agressieve voetbalfans van Feyenoord te verspreiden.




De ‘anti-Turken burgemeester’ (zo wordt hij ook genoemd in Rotterdam) Aboutaleb verklaarde aan de media dat de politie de situatie in het het centrum onder controle had. In vergelijking met de harde taal tijdens de ‘Turkse rellen’ in Rotterdam was de verklaring van de politie dat het ‘wat onrustig’ was, en ook zou het maar om een kleine groep gaan.

Gedrag van deze Nederlanders?
Je vraagt je dan natuurlijk eigenlijk meteen af waarom Rutte en Asscher niet met uitspraken komen over het gedrag van deze Nederlanders. Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in Nederlandse samenleving. Waarom slopen ze de boel en vallen ze onze agenten aan? Het is toch maar voetbal, waarom al dat geweld….?







Related Articles

Zumra (1) heeft een zeldzame ziekte en jouw hulp nodig

Uit de inbox hebben wij een oproep gekregen om aandacht te besteden aan de situatie van de 1-jarige Zümra. Zümra

VIDEO Al deze gasten rennen om Blastoise te vangen

Het is geen geintje, al deze mensen gaan met hetzelfde doel.

Maksim Partycentrum gaat los tijdens enige HalayParty van Nederland

Vanavond is het dan zover. Een nieuwe editie van It’s Halaytime staat op de agenda in Maksim Partycentrum in Westervoort.

Geverifieerd door MonsterInsights