Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in de Nederlandse samenleving?

Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in de Nederlandse samenleving?

Blanke Rotterdammers vanuit allerlei lagen van de bevolking waren zondagmiddag woedend en boos na het mislopen van het kampioensfeest door Feyenoord. De voetbalfans met verschillende leeftijden gingen de confrontatie aan met de politie. Politiek Denhaag is stil en Wilders ook natuurlijk.

Agenten bekogeld met bierflessen en vuurwerk
Relschoppers bekogelden de agenten met bierblikken, hekken, stenen, bierflessen en vuurwerk. De ME moest uiteindelijk ingrijpen met de inzet van honden en charges om de agressieve voetbalfans van Feyenoord te verspreiden.
De ‘anti-Turken burgemeester’ (zo wordt hij ook genoemd in Rotterdam) Aboutaleb verklaarde aan de media dat de politie de situatie in het het centrum onder controle had. In vergelijking met de harde taal tijdens de ‘Turkse rellen’ in Rotterdam was de verklaring van de politie dat het ‘wat onrustig’ was, en ook zou het maar om een kleine groep gaan.

Gedrag van deze Nederlanders?
Je vraagt je dan natuurlijk eigenlijk meteen af waarom Rutte en Asscher niet met uitspraken komen over het gedrag van deze Nederlanders. Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in Nederlandse samenleving. Waarom slopen ze de boel en vallen ze onze agenten aan? Het is toch maar voetbal, waarom al dat geweld….?

ReactiesRelated Articles

Nieuwe naam Meram of Laila Utrecht leidt tot verwarring

Wie een bezoek brengt aan Meram Utrecht aan de Proostwetering 80N in Utrecht komt tot de ontdekking dat het bedrijf geen

De laatste beelden voordat de PKK hem doodde

Dit zijn de laatste beelden van de Turkse soldaat Gökhan Dündar. Deze jonge soldaat werd eerder deze gedood door de

Bekende Arnhemmer wordt bestuurslid bij Turkse Ondernemers Vereniging

Bekende Arnhemmer en directeur van Boga Administratiekantoor, Mehmet Boga, zal per direct het bestuur van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) gaan versterken.