T-Mobile haalt topverkoper naar vestiging in Arnhem-Centrum

by AMS97531A123 | 8 mei 2017 23:19

De redactie van HaberArnhem werd getipt over de Arnhemse amateurvoetballer en T-Mobile medewerker Umit Senyer. De altijd vrolijke Umit zou volgens verschillende bronnen ‘gewoon’ werken bij de vestiging van T-Mobile in de binnenstad Arnhem, terwijl hij al jaren buiten Arnhem werkte. We gingen een kijkje nemen en kwamen hem daadwerkelijk tegen. 

‘Mr. Huawei’ gespot bij T-Mobile Arnhem

Back in town
De bekende Arnhemmer kreeg begin 2017 een award[1] omdat hij de ´Best Performing Medewerker Klanttevredenheid’ was van heel T-Mobile Nederland. Tijdens een gala kreeg hij een oorkonde vanwege zijn prestaties. Behalve met zijn werkzaamheden bij T-Mobile is de amateurvoetballer ook bekend met zijn voetbaltalenten, waardoor hij veel mensen kent in Arnhem en omgeving.
[2]

Veel publiciteit
Umit Senyer kreeg eerder al veel publiciteit vanwege een ‘kauwgom-trucje[3]‘ die hij in 2015 uitvoerde in een T-Mobile shop. Het filmpje zorgde destijds voor hilarische reacties. Bij welke club[4] de voetballer in het nieuwe seizoen zal gaan spelen blijft ook nog steeds een raadsel.

Helaas is niet bekend sinds wanneer Umit werkzaam is in de binnenstad van Arnhem. Omdat we maar een lokale blognieuws zijn, had het ook geen zin om vragen hierover te stellen aan T-mobile.
[5]

Endnotes:
  1. en award: http://haberarnhem.nl/2017/01/11/beste-t-mobile-medewerker-van-nederland-komt-uit-arnhem/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  3. kauwgom-trucje: http://haberarnhem.nl/2017/01/11/beste-t-mobile-medewerker-van-nederland-komt-uit-arnhem/
  4. welke club: http://haberarnhem.nl/2017/04/01/senyer-drietal-in-verband-gebracht-met-transfer-naar-nieuwe-club/
  5. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2017/05/08/t-mobile-haalt-topverkoper-naar-vestiging-in-arnhem-centrum/