Ertuğrul Düşünceli (34) begint loopbaan bij KC Advocatuur in Nijmegen

Ertuğrul Düşünceli (34) begint loopbaan bij KC Advocatuur in Nijmegen

De 34-jarige Ertuğrul Düşünceli uit Arnhem is onlangs gepresenteerd als een van de nieuwste collega’s van KC Advocatuur in Nijmegen. KC Advocatuur werd in februari 2016 opgericht door de bekende Turkse advocaat Kader Çelik. 

De Arnhemmer studeerde in 2016 af en specialiseerde zich in ondernemingsrecht en strafrecht. Düşünceli koos bewust de advocatuur omdat hij toen ontdekte dat hij een grote belangstelling had. Zijn stageperiode van zes maanden bij een advocatenkantoor gaf dan ook de bevestiging.

Tekst gaat verder onder foto
Grote belangstelling voor de advocatuur
In een persbericht deelde hij het volgende mee: ‘Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik een grote belangstelling heb voor de advocatuur. Mijn stageperiode van zes maanden bij een advocatenkantoor heeft dit bevestigd. Het mooiste beroep waar ik me als persoon in terug kan vinden.’ De Arnhemmer heeft ook een commerciële achtergrond vanwege zijn vorige baan bij OHRA verzekeringen waar hij als verkzekeringsadviseur werkzaam was.

Onderdeel van KC Advocatuur
Sinds april 2017 is de Arnhemmer dan ook onderdeel van het team van KC Advocatuur. ‘Mijn eerste indruk tijdens het sollicitatiegesprek met mevrouw Mr. K. Çelik was erg positief. Ik voelde me er direct op mijn gemak en was ervan overtuigd dat dit het juiste adres is op weg naar een succesvolle carrière. Het team heeft een nauw samenwerkingsverband om de belangen van onze cliënten optimaal te behartigen.‘, aldus Düşünceli.

Actief bij een basisschool
Düşünceli is behalve zijn werk bij KC Advocatuur ook actief bij de medezeggenschapsraad van een multiculturele basisschool. Hij wil de ouders van de kinderen op deze school actief vertegenwoordigen om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen tijdens deze fase van hun studie.

De Turkse Arnhemmer ziet er topfit uit, mede omdat hij wekelijks actief aan het sporten is.
ReactiesRelated Articles

Selectie architecten vernieuwing Museum Arnhem gestart

De procedure die moet leiden tot de architectenkeuze voor de ingrijpende vernieuwbouw van het Museum Arnhem – kosten ruim 11

Bekende Arnhemse kapper bezoekt trainingskamp Trabzonspor

De Turkse topclub Trabzonspor is in Nederland voor een trainingskamp en de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Ook de nieuwe

Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde gevonden in Kayseri

De bekende Arnhemse bakker, Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde uiteindelijk gevonden in Kayseri. De plaats waar ook zijn