Van Beukering kampioen met Veluwezoom O11 in hoofdklasse

Van Beukering kampioen met Veluwezoom O11 in hoofdklasse

John van Beukering gaat toch mogelijk zijn grote broer Dennis van Beukering inhalen als trainer. De ex-voetballer van Vitesse en Feyenoord is ook met Veluwezoom O11 kampioen geworden in de hoofdklasse. 
Kraker in Apeldoorn gewonnen
Afgelopen zaterdag werd in Apeldoorn met veel pijn en moeite gewonnen van CSV Apeldoorn met 3-4 en is Veluwezoom niet meer in te halen. Met 24 punten uit 9 wedstrijden is Veluwezoom niet meer in te halen door de concurrentie. ESA O11 staat na 9 wedstrijden tweede met 16 punten. De andere Arnhemse club Eldenia O11 staat vijfde met zes punten.

Veluwezoom O11 kampioen in hoofdklasse 2016/2017

 

Bekende spelers
De competitie in de hoofdklasse kent in deze regio zes elftallen die samen strijden voor het kampioenschap. Behalve trainer John van Beukering kent het elftal nog meer bekende spelers. Zo is de zo van Gastronoom-Koning Ali Deniz doelman bij het elftal en is de zoon van Esen Gurbuz ook een van de sterke spelers in het elftal.
ReactiesRelated Articles

Oktay Aydemir en teamgenoten kiezen voor 90% voor Elsweide

De bekende Arnhemse amateurverdediger Oktay Aydemir van het tweede elftal van AZ 2000 gaat zo goed als rond naar voetbalclub

Bekende voetballer verkoopt broodjes bij Bakkerij Divan

Bakkerij Divan aan de Hommelsestraat heeft bekende voetballer en (foto)model, Veyis Ozkara, weten te strikken als verkoper. Reacties

AVW ’66 blijft eerste na gelijkspel tegen Elsweide E1

AVW ’66 heeft een punt meegenomen in de uitwedstrijd tegen Elsweide E1. Zaterdagochtend speelde de club uit Westervoort met 1-1