Klarendaller Mehmet Boga weer kampioen met jeugdteam Elsweide

Klarendaller Mehmet Boga weer kampioen met jeugdteam Elsweide

Mehmet Boga uit Klarendal kan meer dan alleen omgaan met cijfertjes. De bekende boekhouder uit de Arnhemse wijk Klarendal is weer kampioen geworden met Elsweide O9. Het eerste elftal van Elsweide O9 is niet meer in te halen door de concurrentie na de thuisoverwinning (6-3) op VVO Onder 9 (4).

Elftal Imparator Boga speelt tactisch goed
De tactisch goed spelende elftal van ‘Imparator’ Boga had vandaag ook geen moeite met winnen. Ondanks dat er veel publiek was bleven de jongens van Boga kalm en werd er gescoord door Bartu (2x), Ryan, Semih en Ahmet. Boga beschikte over een fitte selectie en miste niemand tijdens het kampioenswedstrijd. Na de wedstrijd waren de spelers Furkan, Yasin Boga, Semih en Ensar Uzun, Egemen, Yekta Karaman, Ryan en Ahmed dolgelukkig met hun beker voor het kampioenschap.

Echte Kampioensbeker
De voetballers kregen allemaal een echte ‘kampioensbeker’, bos bloemen en een grote beker voor in de prijzenkast van Elsweide. Na elf wedstrijden was het elftal van Boga kampioen in de vijfde klasse met sterkte tegenstanders als Veluwzoom JO9-2 en VVO JO9-4.

Boga blijft bij Elsweide
Bronnen bij de club melden dat Boga een akkoord heeft bereikt met Elsweide om ook in het nieuwe seizoen door te gaan als trainer. Zaterdagochtend was het nog niet duidelijk hoe hoog Boga met zijn elftal gaat uitkomen in de nieuwe competitie. Blijft hij in de vijfde klasse spelen, of maakt hij grote stappen met zijn talenten bij Elsweide.

Dat Boga als trainer veel beter is dan als voetballer blijkt ook uit zijn prestaties met jeugdteams. Zo raakte hij al een van zijn talenten kwijt aan NEC en zijn scouts Elsweide actief aan het volgen vanwege de opleiding van jeugdspelers bij de club.

Spelers Elsweide F1 vieren kampioenschap in vijfde klasse

ReactiesRelated Articles

Elsweide viert ‘kerst’ met cheekofte

Tijdens eerste kerstdag zijn alle leden van Elsweide Arnhem van harte welkom om deel te nemen aan de ‘Cigköfte party’.

Aanvoerder Vitesse geen voorbeeld-figuur op straat

De aanvoerder van Vitesse, Guram Kashia, is prima bezig op het veld. De man ‘met baard’ uit Georgie is een

Nieuwe club voor beste Turkse doelman van Arnhem

Sinan Bagci is na het terugtrekken van Babberich uit de competitie druk bezig geweest met gesprekken over een transfer naar