Open dag Turkse moskee Doetinchem brengt samenleving bij elkaar

Open dag Turkse moskee Doetinchem brengt samenleving bij elkaar

De Open Dagen bij de Turkse Merkez moskee in Doetinchem zorgt voor positieve geluiden en gesprekken tussen de bezoekers van de Open Dagen. Inwoners van Doetinchem en anderen kunnen twee dagen lang genieten van lekkere hapjes, gezelligheid en rondleidingen door de moskee. Buurtbewoners met verschillende achtergronden waren al in de middaguren op locatie om de kraampjes te bezoeken.

Open Dagen Turkse Merkez moskee
Het bestuur van de moskee gaat tijdens de Open Dagen ook graag in gesprek met buurtbewoners en anderen die meer willen weten over de moskee of de bezoekers. Als je geen zin hebt in een rondleiding kun je ook allerlei heerlijke Turkse maaltijden uitproberen. Bijna alle maaltijden en hapjes worden ter plekke gemaakt  door Turkse dames van verschillende leeftijden. Wat natuurlijk net even iets anders is, dan een kant en klare maaltijd.

Verschillende kraampjes
Er zijn verschillende kraampjes te vinden tijdens de Open Dagen van de Merkez moskee. Zo kun je er allerlei handige pannen kopen of advies krijgen van een Rabobank-medewerker. Informatie opvragen over een bruiloft bij Oldebeth Exlucisve is ook een mogelijkheid. Voor iedereen is er wel wat.

Springkussen voor de kleintjes
Aan de kleine bezoekers is ook gedacht. Behalve lekker eten is er ook een springkussen om de kinderen ook te laten genieten. ‘Mr. PvdA’ Ercan Kocyigit en Oldebeth Exlusive-vertegenwoordiger Karakaya werden ook gespot tijdens de Open Dagen.

Entree is gratis en er is een vrije inloop op 13 en 14 mei van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Open Dag in Doetinchem wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven:

Merkez Moskee in Doetinchem

PvdA-raadslid Ercan Kocyigit geeft een rondleiding aan een delegatie



Kraampjes tijdens Open Dagen…

Allerlei soorten kraampjes.. voor de liefhebbers..

Oldebeth Exclusive ook van de partij…

Schalen, pannen en speciale borden….

Bezoekers genieten van de lekkere hapjes…

Rabobank is ook aanwezig….



Jong en Oud samen gezellig tijdens Open Dag

Bekendste politicus van Doetinchem van alle markten thuis



Related Articles

Arnhemse wijkagenten pakken drugsdealer op bij Velperpoort station

De Arnhemse wijkagenten Joke Bartelink (Klarendal en St-Marten) en Eric Hortensius (St-Marten, Klarendal, Sonsbeekkwartier-Noord) beleefden woensdag wel een hele speciale

Uitslag referendum betalen per afval zak nu bekend

53,4% van de Arnhemmers steunt de voorgelegde vraag van het afvalreferendum om te stoppen met het betalen per afvalzak (diftar),

Geverifieerd door MonsterInsights