Kruiswijk verlengt en blijft nog twee jaar bij Vitesse

Kruiswijk verlengt en blijft nog twee jaar bij Vitesse

Verdediger Arnold Kruiswijk gaat zijn aflopend contract bij Vitesse verlengen. Dat maakte de club bekend. Kruiswijk gaat een dezer dagen een contract tekenen voor twee jaar. De 32-jarige verdediger is sinds het seizoen 2014/2015 actief bij de Arnhemse club. De club maakte dit bekend in een persbericht. 

Lees verder onder de foto




Verdediger met veel ervaring
De verdediger speelde voorheen bij FC Groningen, RSC Anderlecht, Roda JC en sc Heerenveen. Dit seizoen stonden even alle schijnwerpers gericht op de voormalig jeugdinternational toen Kruiswijk in de thuiswedstrijd vs Sparta Rotterdam zijn eerste doelpunt maakte in de Eredivisie na ruim driehonderd wedstrijden.

‘Naar mijn zin bij Vitesse’
Op de website van de club vertelt Kruiswijk tevreden te zijn met zijn  verlenging: ”Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Vitesse. Uit de gesprekken die ik heb gevoerd voelde ik waardering vanuit de club. We hebben als ploeg en ik persoonlijk ook een aardig seizoen gekend, met de bekerwinst natuurlijk als hoogtepunt. Met FC Groningen, sc Heerenveen en RSC Anderlecht heb ik Europese wedstrijden gespeeld. Ik kijk er naar uit om ook met Vitesse Europa in te gaan.”






Related Articles

Zlatan stopt met voetballen, Ergün Çakır (40) gaat een jaar door bij Elsweide

Voormalig profvoetballer Ergün Çakır blijft nog een jaar voetballen bij de Arnhemse voetbalvereniging Elsweide. De 40-jarige afmaker toonde doorzettingsvermogen toen

NEC-speler Breinburg ‘viert’ contractverlenging met Turkse thee

Gregor Breinburg blijft langer voetballen bij de Nijmegenaren. De basisspeler van NEC kreeg een contractverlenging bij NEC. Zijn huidige contract

Vitesse haalt oud-NEC speler weer naar Arnhem

Jay-Ray Grot gaat in het nieuwe seizoen voor Vitesse spelen. De speler wordt voor een jaar gehuurd van Leeds United

Geverifieerd door MonsterInsights