Dikke actie: Snackhouse Arnhem viert 1 jarig bestaan

Dikke actie: Snackhouse Arnhem viert 1 jarig bestaan

Snackhouse Arnhem viert aanstaande vrijdag haar 1 jarig bestaan. Snackhouse Arnhem die gevestigd is aan de Spijkerlaan 20 viert haar 1 jarig bestaan. De trendy snackhouse is al sinds de opening een ‘trendy place’ voor studenten en inwoners van de wijk.

Bekend van Facebook-aanbiedingen
De snackbar is met name bekend vanwege haar wekelijkse Facebook-acties en Halal producten. Het bedrijf heeft als een van de weinigen een assortiment waarbij men rekening houdt met de wensen van de consument.

Binnentuin bij Snackhouse, altijd gezellig…

Bijzondere binnentuin
Ook heeft Snackhouse een bijzondere binnentuin waar de klanten rustig kunnen genieten. In de binnentuin kunnen makkelijk 20 mensen extra gaan zitten als het lekker weer is. De medewerkers van Snackhouse hebben al aangegeven dat aanstaande vrijdag wederom een nieuwe ‘Feest- actie’ zal ingaan die tot en met aankomend weekend zal gelden. De actie zal een dezer dagen online bekend gemaakt worden.

ReactiesRelated Articles

BREAKING Politie onderhandelt met Arnhemmer die zichzelf wil opblazen

Zojuis is informatie binnengekomen van een Arnhemmer die zich zelf wil opblazen. Volgens ooggetuigen onderhandelt de politie met de man.

26 Arnhemse vluchtelingen onwel door griepverschijnselen

Volgens de Brandweer Gelderland-Midden hadden 26 mensen in het asielzoekerscentrum De Koepel last van griepverschijnselen, inmiddels lijkt alles wel mee

Steenstraat maakt kennis met Boxspring-Plaza Arnhem

De vertrouwde naam van matrassen en boxsprings zaak ‘beddencentrum’ is veranderd in Boxspring-Plaza Arnhem.  Reacties