Bekende Arnhemmer begint online store voor rally producten

Bekende Arnhemmer begint online store voor rally producten

Arnhemmer Bas Woudt, ex-gemeenteraadslid voor de Stadspartij en de PvdA in Arnhem, is samen met drie anderen een online rally webshop begonnen voor alle rally freaks. De vier initiatiefnemers noemen het nu al de nummer 1 online rally webshop. 

Officiele rally kleding online
Samen met Taco Sprenger, Anita Timmermans en Mike de Wilde is Bas Woudt begonnen met www.rallyadventurestore.com om alle officiele rally kleding en merchandise aan te bieden. Alle rally teams zijn hier samengebracht.

Lees verder onder foto
Leuke Rally producten
De website ziet er gelikt uit en heeft een breed assortiment met leuke en trendy producten. De initiatiefnemers willen met deze online store vooral de mooiste en originele producten van diverse rallyteams aan bieden.

Als je vragen hebt over de rallyproducten of wilt adverteren op de RallyAdventureStore, dan kun je contact opnemen Rally Adventure Store via info@rallyadventurestore.com.
ReactiesRelated Articles

CEO Alliander krijgt gewoon half miljoen mee tijdens vertrek

De netbeheerder waar provincie Gelderland voor 45% aandeelhouder is stuurt de algemeen directeur (CEO) naar huis. In goed overleg gaan

Twee Fransmannen worden betrap in Rotterdam

Twee Fransmannen 38 en 31 jaar worden in Rotterdam tijdens een routinecontrole betrapt. Reacties

Ondernemers willen geen ‘hoerencentrum’ achter de Gamma

Arnhemse ondernemers willen geen ‘hoerencentrum’ op het toekomstige bedrijventerrein Rijnpark in Arnhem-Noord. Het gaat om een eroscentrum achter de Gamma