Bekende Gelderse Turk ontmoet Ataturk tijdens Turks Festival Arnhem

by AMS97531A123 | 20 mei 2017 10:45

De bekende Gelderse Turk, Fatih Yilanci, heeft vrijdagmiddag een ontmoeting gehad met de look-a-like van Ataturk. De look-a-like van Ataturk is een van de publiekstrekkers tijdens het Turks Festival dat bij Park Presikhaaf wordt gehouden tot en met aanstaande zondag. Of Goksel Kaya op de hoogte was van de bekendheid van Yilanci is niet bekend.

[1]


Beroemd na rol in Turkse muziekclip
Fatih Yilanci werd bekend in Gelderland toen hij in 2011 een rol kreeg tijdens een muziekclip van Sevda Yaman. [2]Hij werd toen in een klap beroemd, omdat het filmpje over de hele wereld te zien was. Het werd zelfs gewoon via Kral TV uitgezonden. Yilanci is tegenwoordig ook actief als KNVB-scheidsrechter. De boomlange Arnhemmer fluit regelmatig wedstrijden van voetbalclubs in de hogere klasse.

De look-a-like van Ataturk, Goksal Kaya, is vaak aanwezig bij festivals omdat hij in veel Turkse docu’s en films heeft gespeeld als Ataturk. Sommige fans van ‘Ataturk’ worden zelfs emotioneel als ze deze man ontmoeten en mogen omhelzen. Hij is tot en met zondag nog in Arnhem.

[3]


Endnotes:
  1. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  2. Sevda Yaman. : https://www.youtube.com/watch?v=dVhrYaUXcRg
  3. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/05/20/bekende-gelderse-turk-ontmoet-ataturk-tijdens-turks-festival-arnhem/