Shi-La Lounge heeft per direct een nieuwe nieuwe eigenaar

Shi-La Lounge heeft per direct een nieuwe nieuwe eigenaar

De bekendste Shisha lounge van Arnhem heeft sinds een paar dagen een nieuwe eigenaar. General Manager Alper Bicer bevestigde aan de redactie dat het bedrijf officieel verkocht is. Vragen over de verkoopprijs werden niet voorzien van een reactie. Bronnen dichtbij Shi La lounge bevestigen dat de nieuwe eigenaar tevreden is met de snelle overname van de bekendste shisha tent van Arnhem.




Shi-La Lounge was een merk
Bicer bracht Arnhem op de kaart door als eerste een shishabar te openen in de hoofdstad van Gelderland. Shi-La lounge was ook een trendy place geworden waar bekende jongeren en ondernemers massaal op af kwamen. Na Shi La kwamen ook andere ondernemers met shishabars in Arnhem. Shi-La lounge bleef wel sterke overeind dankzij een sterke naam.

Overeenkomst getekend
De nieuwe eigenaren van Shi-La lounge bereikten onlangs een akkoord met Alper Bicer waardoor alles gisteren openbaar werd. De contracten werden over en weer dan ook getekend. Volgens verschillende bronnen gaat er veel veranderen bij Shi-La lounge. Tijdens de Ramadan zal de locatie helemaal gerenoveerd worden en komen er nieuwe meubels. Met de heropening van Shi-La lounge zal er ook geen alcohol meer aangeboden worden aan het publiek.

Of de vaste bezoekers en bekende Arnhemmers van Shi-La ook na de Ramadan massaal weer naar Shi-La gaan is natuurlijk nog een raadsel.






Related Articles

Meisje wordt gedrogeerd waar vriend naast zit

Je zit gezellig aan de bar met wat vrienden en vriendinnen. Je denkt even snel een bezoekje te brengen aan

Zuleyha en Duran kiezen ook voor Olde Beth exclusive

Zuleyha en Duran uit Heelsum hadden zaterdag familie en vrienden uitgenodigd voor hun verlovingsfeest bij Olde Beth weddings in Wehl.

Barber Mehdi Forutan krijgt een nieuwe Turkse collega

De bekende Arnhemse barber Mehdi Forutan pakt alles groots aan. Sinds een paar weken heeft hij een eigen barbersalon aan

Geverifieerd door MonsterInsights