Gaat Vitesse Europa in zonder een nieuwe shirtsponsor?

Gaat Vitesse Europa in zonder een nieuwe shirtsponsor?

Vitesse mag weer Europa in na de 0-2 overwinning  op AZ in de Bekerfinale. Iedereen was hier dan ook heel erg blij mee. Arnhem kwam weer op de kaart als voetbalstad nadat de club voor het eerst in 125 jaar een prijs wist te pakken. Maar er schijnt nu ook een maar te zijn.

Contract met hoofdsponsor
Succes heeft natuurlijk ook mindere kanten. Ondanks het winnen van de Beker is het contract met hoofdsponsor (nog niet) Truphone niet verlengd. Het contract met Truphone loopt tot 30 juni en wat er daarna gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Mogelijk zijn er onderhandelingen achter de schermen, omdat de club niet tot 29 juni gaat wachten op een reactie.
Europa in zonder shirtsponsor
Hoewel het nog niet zeker is zal het natuurlijk minder fraai zijn als de Bekerwinnaar van Nederland ook in Europese wedstrijden straks zonder hoofdsponsor moet spelen. Je kunt het niet maken om als club zonder enige serieuze inkomstenbron Europees te voetballen. Accountmanager Mark Janssen twittert overval over, maar schijnt ook nog niets naar buiten te brengen over het contract met Truphone of onderhandelingen met een eventuele nieuwe hoofdsponsor. Het is dus opvallend rustig in Papendal.

Dan hebben we het al niet eens over de financiele gevolgen van het niet kunnen vinden van een degelijke hoofdsponsor. Het zou zeer schadelijk zijn voor het imago van de club om zonder een shirtsponsor te gaan spelen, als is het zelfs alleen in de Eredivisie.
ReactiesRelated Articles

Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde gevonden in Kayseri

De bekende Arnhemse bakker, Hasan ‘Boss’ Ozkara heeft zijn ware liefde uiteindelijk gevonden in Kayseri. De plaats waar ook zijn

Verdien 100.000 euro met social enterprise van Ignite Award

De IGNITE Award is opgezet om de sociale ondernemerskracht van de stadsregio Arnhem Nijmegen in de schijnwerpers te zetten en

Inrichtingsplan met branche-indeling voor de markt vastgesteld

Afgelopen week heeft het college van burgemeester en wethouders het globale inrichtingsplan met branche-indeling vastgesteld voor de vrijdagmarkt op de